Follow:

Djess`s outfit : New York

Dj
Het was prachtig weer en de gekleurde bladeren waren nog prachtig en ook nog scheen de zon. Heerlijk dag was dat en Djess was ook vrij dan was helemaal doublé lekker dan kan ik leuk buiten foto`s maken en helaas niet voor mijn outfit maar Djess`s outfit. Ik droeg gewoon praktisch kleren aan, jeans, vest en jas. En Djess droeg zijn nieuw vest die van H&M in maat 116 maar ik denk dat maar een paar keren zou dragen want de mouwen beginnen te kort voor hem. Hmmm ander merk anders maten. Zijn blangkon ook wordt te klein. Dus Enin neemt maar weer als naar ons komt bezoeken. Misschien is het ook leuk eentje voor papa Arjo. En oja voordat zijn jas past het niet meer dan even op foto`s vast leggen. Die volgen jaar denk ik die jas niet meer past bij hem. Want Dj groeit elke dag door. Zijn lengte nu al bijna onder mijn kin. Ik word klein mama voor hem komende dagen 😀 Dezelfde kleren aan maar andere locatie 😉 vind je hier

Dj
Dj
DjDjDjDj
Wearing : Broek – Zeeman | Jas – Mango | Sweater – H&M | Shoes – van Haren | Blangkon – Enin (mijn moeder) | Locatie – Dubbeldampark |

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

 
 
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like