Follow:

Djess`s outfit : Tractor

Goede morgen. Deze keer heb ik op de tractor zijn opgeschreven want de vorige zonder zijn naam een wereld bal niet meer terug. Djess zei lag op de zandbak en Dj vraagt niet aan juff. Gelukkig is de bal lekker goedkoop. Ik heb geen zin om te vragen want ik heb de belangrijke dingen al tegen juff gezegd/verteld (zoals hier) dus ik ga niet te veel vragen/zeuren. Laat maar maar met de bal. Vandaag ga ik met mijn nichtje Djess samen ophalen. Voor mij is het makkelijker om met de kinderwagen weer te gebruiken als wij Dj ophalen en brengen. En fijn dat ook geen probleem voor mijn nichtje. Ze vindt het helemaal leuk om Dj op te halen. Elke keer zei ze….wij gaan Dj ophalen he Dhini of nu gaan wij?! Ze mist Dje wel he 😉

Fijne dag! Salam manis

Wearing : Jeans – Name it | Shoes – van haren | blouse – Hema (gepimpt) | Tractor – AH
Untitled

UntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like