Follow:

DJ`s kamer 2015

In 2012 liet ik klein gedeelte van DJ`s kamer artikel die hij toen nog maar twee jaar was. En wij verhuisden net in dit huis. Nu wonen wij ongeveer 4 jaar al hier. Vier jaar al? Wat tijd gaat snel he! Het is een klein veranderingen in DJ`s kamer zoals de tractor plaatje is weg, de muur andere kant is geverfd in blauw lucht (DJ zelf wilt dat kleurtje). Eigenlijk wil ik wat nog veranderen maar voor nu even ga ik vandaag aan jullie showen.

DJ`s room

DJ`s room
De hout kleur wil ik in wit verven. dit is hoort bij commode kast toen DJ baby was. Nu hangt hem achter de deur voor een paar kleren en tas en boven staan een paar frames en Nijntje en een pot met daarin wat dingen die DJ op school in zandbak heb gevonden.

DJ`s room
Lancaster strandtas heb ik gepimpt en gebruik voor alle knuffelbeer. Alle knuffelbeer allemaal gekregen van family, winkels, kennis dus ik weet het niet of die bewaren of andere geven. Misschien gaan wij een paar weggeven. Wij gaan samen uitzoeken

DJ`s room
DJ`s eerste Thomas de trein speelgoed en leuke duplo bus.

DJ`s room
De kast wil ik ook nog andere voor in DJ`s kamer. Dus een kast met allemaal DJ`s kleren. In groot gedeelde van deze kast hangen alle mijn jassen, een kleine gedeelte liggen DJ`s kleren, ondergoed, dekbedovertrek en handdoek. Er kot een filmpje “wat zit er in DJ`s kleerkast”. Boven in de blauwe plastic zit er nog DJ`s speelgoed. De transparant box zitten er alle DJ`s crea bea die DJ op school heeft gemaakt. Eerlijk hou ik niet van wat spullen op de kast. Het ziet er zo vol. Liever dat de kast tot plafond. Of alle spullen verstopt in de kast zodat netjes eruit zien.

DJ`s room
De bed gebruik niet zo vaak want DJ slaapt bij ons. Wel een paar keren heeft DJ ooit daar geslapen hoor maar niet de hele nacht. Onder de bed liggen nog een paar spullen/boxen

DJ`s room
Deze commode hoort bij de plank (2de foto boven). Vroeger liggen DJ`s kleren in deze commode, nu gebruik voor alle speelgoed.

DJ`s room
De enige die op de muur plakt.

Eerlijk ben ik geen professioneel binnenarchitectuur maar als ik op internet/pinterest zie hoe mooi de kinderkamer is, wil ik DJ`s kamer net als dat. Niet veel spullen hier en daar. Zoals boven al verteld dat ik DJ`s kamer wi veranderen. Ik heb mijn idee al op papier getekend/geplakt. Misschien laat ik hem binnenkort zien.

Wat doen jullie met alle speelgoed of knuffelbeer opbergen? Tips en advies zijn welkom

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like