Follow:

DJess`s nieuw schoenen

Djess groeit iedere dag. Het lijkt niet te zien maar wij merken het wel vooral als naar zijn mode spullen te kijken. sommige kleren en schoenen worden te klein of krap voor hem dus natuurlijk nieuw mode spullen nodig en ik doe graag voor hem shoppen. Een tijdje geleden liet ik shoplog blogpost – artikel. Ik heb o.a. deze schoenen van merk Converse besteld in maat 30. Met opzet bestelde ik de maat iets groot want het is beter te groot dan te klein.

New shoes

New shoesNew shoes
New shoes

De schoenen heeft iets ruimte maar DJ vindt het niet erg en het staat goed bij mijn stoere ventje. Bestel je ook de maat iets groter als je je shoppen voor je kind(eren)?

[note] Vandaag gaan wij naar bioscoop en hopelijk vind DJ de filmpje leuk.[/note]

    
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like