Follow:

Dj`s outfit : To the moon and back

Dj
Toen wij bij Lego World in jaarbeurs Utrecht was geweest, heb ik niet zo veel foto`s gemaakt. Eigenlijk was mijn plan dat een paar outfit van Dj op foto`s vast te leggen maar dan niet zo goed gelukt zoals wat ik wil. Toen ik terug kijken zag ik toch aantal redelijk goed foto`s geschoten. I know de foto`s waren al een tijdje gemaakt maar nog niet hier laten showen dus vandaag heb ik ze als blogpost. De outfit foto`s van Djess. Veel kijk plezier

Dj`s outfit
DJ en zijn favoriet drink
Dj`s outfit
Dj`s outfit
Dj`s outfit
Dj`s outfit
Dj`s outfit
Dj`s outfit
Alle laatste voordat naar huis ging en met lego aankopen. Djess was moe maar ook happy. Happy Djess!

Wearing : shirt – H&M | jeans en shoes – zara

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like