Follow:

DJ`s shoes stash

Kinderen groeien zo snel. Ik koop meestal iets grootte maat. Al een tijdje wil ik DJ shoes laten zien maar er zijn een paar die al versleten en niet meer past, toch show ik ze 😀 Trouwens heeft deze foto`s Dj gemaakt met hulp statief, stuk makkelijkker voor DJ. DJ klik de camera en ik zijn schoentjes vasthouden.

Vergeet niet om Deb`s site te bezoeken voor dag 9 adventskalender nagellak

Dj`s shoes

Dj`s shoes
Deze schoenen kocht ik bij van Haren. DJ droeg hem veel tot ze versleten en de wit randje heeft Dj gepimp – artikel

Dj`s shoes
Deze schoenen besteld ik op zara.com in maat 27. Jammer dat de ritsluiting is lastig dicht en open (hard) dus laat Dj meestal gewoon open en de veters waren te lang en nu al kapot na ik kort geknipt. Gelukkig hebben wij andere veters dus die gebruik nu

Dj`s shoes
Deze dip dye orange schoenen besteld ik op zara.com Lekker voor in de zomer en nu past ze helemaal niet meer. Wel veel gebruik tot de bodem versleten.

Dj`s shoes
Deze laarzen heeft Dj gekregen met bonts maar in de zomer haal de bonts eruit. Handig als regenen

Dj`s shoes
Deze huis schoenen heeft Dj ook gekregen. Maar Dj draag ze weinig in huis, wel als droeg Dj deze in de tuin

Dj`s shoes
Ik besteld deze schoenen op zara.com en ik kies meestal met ritsluiting omdat nog handig is voor ons en DJ. Deze schoenen past ook bijna niet meer. Wel af en toe kan DJ ze nog dragen

Dj`s shoes
Deze schonen Hush Puppies droeg Dj heel veel. Makkelijk dragen en handig ritsluiting op zijkant en nu helaas passen ze niet meer. – artikel

Share
Previous Post Next Post

You may also like