Follow:

Douglas Collection Haarverzorgingslijn

Douglas Hairproducten
Douglas Collection introduceert met trots haar nieuwe haarverzorgingslijn. De lijn bevat acht gespecialiseerde lijnen en één styling lijn met innovatieve formules en krachtige ingrediënten. Ik testte vijf van 65 producten en vandaag blog ik hieronder. Lees je mee

Douglas Hairproducten
Douglas Collection Haarverzorgingslijn zitten in vershillende verpakkingen zoals in een tube en die heeft goed opgesloten (zoals daarboven op de foto), een fles en een pot.

Douglas Collection Hair Extremely Smooth Anti-Frizz Leave-in Haarcreme €12,99 ( 150ml )

Douglas Hairproducten
Om voor kroezend en ongedisciplineerd haar te zorgen, ontdek de Douglas Collectio Hair Extremely Smooth Anti-Frizz Leave-In Cream met gladde en gladmakende eigenschappen. De expertformule combineert de kracht van camelia-olie met katoenmelk, om kroezen te verminderen voor hanteerbaar haar. De lichte textuur smelt direct in uw haar voor een zijdezachte gladheid, controle van het haarvolume en ontwarring van onhandelbaar haar voor styling.

Douglas Hairproducten
Douglas Collection Anti-Frizz Leave-in Haarcrème zit in een geel tube met zwart klik dop. Wanneer ik de dop open maak, komt er wit crème. De expertformule combineert de kracht van camelia-olie met katoenmelk, om kroezen te verminderen voor hanteerbaar haar. De textuur is een licht en het ruikt heerlijk zoet. Ik breng deze crème aan op droog haar en hebt maar weinig nodig, anders wordt mijn haar alleen maar vet. Let dus op dat niet te veel gebruiken. Ik gebruik hem ook als haarmasker en het werkt bij mij wel goed. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en lekker licht. Dit product is voor kroezend en ongedisciplineerd haar te zorgen.

Douglas Collection Hair Protein Repair Cleansing Balm €12,99 ( 200ml )

Douglas Hairproducten
Om voorzichtig beschadigd en droog haar te reinigen, ontdek de Douglas Collection Hair Protein Repair Cleansing Balm met herstellende en regenererende eigenschappen. Deze zachte reinigende balsem schuimt niet. Het vervangt uw gebruikelijke shampoo voor dagelijks gebruik of kan worden gebruikt tussen twee wasbeurten in.

Douglas Hairproducten
Douglas Collection Hair Protein Repair Cleansing Balm zit in wit tube met zwart klik dop. Hit product ruikt heerlijk zoet wanneer je dop openmaakt. Dit product ruikt lekker zoet. Op vochtig haar aanbrengen van haarwortel tot puntjes, vervolgens spoel grondig uit. Ik moet het wel aanwennen want deze zachte reinigende balsem schuimt niet (denk aan conditioneer). Ik was bang dat mijn haar snel vet zou worden maar gelukkig niet. Mijn haar is goed schoon en lekker luchtig en zacht aanvoelen. Wat fijn is dat dit product dagelijks kan gebruiken. Dit product is voor voor droog- en beschadigd haar.

Douglas Colelction Hair True Volume Volumizing Jelly Mask €12,99 ( 150ml )

Douglas Hairproducten
Om het fijne en vlakke haar te verzorgen, ontdekt u de Douglas Collection Hair True Volume Volumizing Jelly Mask met haarverbeterende en herstellende eigenschappen. De expertformule combineert de kracht van witte gember en aloë vera-extracten om het haar vorm en textuur te geven. True Volume Volumizing Jelly Mask geeft volume vanaf de haarwortels en ontklit het haar. De unieke jelly-textuur behoudt de soepelheid en lichtheid van het haar.

Douglas Hairproducten
Douglas Colelction Hair True Volume Volumizing Jelly Mask zit in licht blauw tube met zwart klik dop. De gel mask is transparant en het ruikt lekker fris. Op schoon, handdoekdroog haar smeer deze gel-textuur mask goed in. Laat 3 minuten intrekken en daarna grondig uitspoelen. Na het gebruik voelt mijn haar zacht aan en krijgt volume haar. Dit product is voor fijn haar zonder volume.

Douglas Hair Groom & Style Matte Modeling Paste €9,99 (inhoud 75ml)

Douglas Hairproducten
Om alle soorten haar te stylen, ontdek de nieuwe matte modelleerpasta van Douglas Collection Groom & Style met essentiële haaropstelling en haarverzorgingsproducten. Haar expertformule, versterkt door een uniek vitaminencomplex, helpt het haar te kammen en te versterken. Groom & Style Matte Modeling Paste is ideaal voor het definiëren en vormgeven van uw haar met een natuurlijk mat effect. Het haar is gestructureerd en zacht.

Douglas Hairproducten
Douglas Hair Groom & Style Matte Modeling Paste zit in een potje. Er lang nog bescherming dopje wanneer je de deksel opent. Zelf gebruik ik niet haargel maar toch ben ik nieuwsgierig. De crème is zacht en heeft aangename geur, het ruikt naar algemeen haargel. Want fijn is dat de creme is niet plakkerig.

Douglas Collection Hair Ultimate Shine High Gloss Spray €9,99 ( 150ml )

Douglas Hairproducten
Om de glans van dof en futloos haar te onthullen, ontdek de Douglas Collection Hair Ultimate Shine High Gloss Spray met glansherstellende en beschermende eigenschappen. De expertformule combineert de kracht van rode vruchtenazijn met mango-extract, om het haar van stralende glans en zijdeachtige zachtheid te voorzien.

Douglas Hairproducten
Douglas Collection Hair Ultimate Shine High Gloss Spray zit in transparant plastic fles met spraysysteem. Met dit product geeft je doffe haar weer glans laten shinen. Het heeft aangename geurt. Wel zorg dat niet te veel spuiten. Dit product is voor dof- en futloos haar.

Douglas Collection Haarverzorgingslijn

Douglas Hairproducten
Douglas Collection Haarverzorgingslijn ben ik heel erg tevreden. Het werkt goed voor mijn haar en heeft heerlijk geurtje. Mij favoriet Hair Extremely Smooth Anti-Frizz Leave-in Haarcreme, Hair Protein Repair Cleansing Balm, Hair True Volume Volumizing Jelly Mask en spray.

Douglas Hairproducten
Deze toegankelijke collectie met een totaal van 65 producten is geschikt voor ieder haartype, en biedt consumenten een complete en trendy haarverzorigingsroutine. Douglas vertrouwd op haar expertise op het gebied van skincare tijdens de ontwikkeling van deze negen lijnen :
– PROTEIN REPAIR voor droog- en beschadigd haar bestaat uit 9 producten
– ULTIMATE SHINE voor dof- en futloos haar bestaat uit 9 producten
– BRILLIANT COLOR voor gekleurd haar bestaat uit 10 producten
– TRUE VOLUME voor fijn haar zonder volume bestaat uit 7 producten
– EXTREMELY SMOOTH voor onhandelbaar en pluizig haar bestaat uit 6 producten
– DENSE & STRONG voor broos haar bestaat uit 5 producten
– DEEP DETOX voor gestrest en ongebalenceerd haar bestaat uit 5 producten
– WONDERFUL CURLS voor golvend en krullend haar bestaat uit 7 producten
– GROOM & STYLE Voor alle haartypes bestaat uit 5 producten

Iedere lijn kan gemakkelijk herkend worden aan haar individuele kleur. Douglas Collection Haarverzorgingslijn zijn te verkrijgbaar bij de Douglas winkels bij jou in de buurt en online

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like