Follow:

Douglas make up : Spring Look 2018

Douglas Spring Look 2018
Het is Lente en Douglas heeft Spring Look collectie die ik vandaag aan jullie laten zien. Douglas make up : Spring Look 2018 bestaat uit zes producten : Oogschaduw Palette, Blush Pearls, Correcting Pearls, Kabuki kwast, Lipstick en Nagellak. In dit artikel zie je hieronder maar liefs vier producten waarvan twee lipsticks. Kijk je mee naar de swatches en face look

Douglas make up : Oogschaduw Palette €14,99

Douglas Spring Look 2018
Het oogschaduw paletee zit in een simpel verpakking met gekleurde geometrie print.

Douglas Spring Look 2018
Wanneer je het oogschaduw palette open, zie je vier zachte tinten. Er zit een applicator in. De applicator heeft beide kant zachte spons die wij meeste palette zien. Wat ik mis van het palette is een spiegeltje. Ik hou van het palette met er spiegeltje in.

Douglas Spring Look 2018
Op de achterkant van het palette lees je wat informatie. Swatches op mijn hand. Het palette bevat vier fijne poeders : drie shimmers en een matte. De pigmentatie is niet verkeerd. Alleen drie kleuren lijken allemaal op elkaar, behalve de matte kleur. Ooglooks met dit palette.

Douglas make up : Pearls Harmony, Blush Pearls €12,99

Douglas Spring Look 2018
De verpakking vind ik een hele mooi. Het is een doosje verpakking met marble printje. In de verpakking zitten er verschillende maat pearls. Het ziet er leuk uit.

Douglas Spring Look 2018
Pearls Harmony, Blush Pearl is 3 in 1 product. De warme kleuren van een bronzer, de frisse kleuren van een blush en de glans van een highlighter. Dit product is samengesteld uit een unieke technologie met een verbazingwekkende textuur en met minerale parels gecombineerd. Op mijn vingers en mijn hand zie je weinig glans maar op mijn wangen geeft een hele mooie subtiele glans blush.

Douglas make up : Flower Kabuki Penseel €14,99

Douglas Spring Look 2018
De Kabuki kwast zit in een plastiek verpakking. De kabuki zelf is lief met pink handle en de kwastje op de top is ook roze kleur heeft. Girly eruitziet.

Douglas Spring Look 2018
Deze Kabuki kwastje is heerlijk zacht. Het is perfect voor het aanbrengen van losse poeder, minerale foundation en compacte producten zoals bronzer, blush. Maar is het ook prima te gebruiken om blush pearls van Douglas make-up aan te brengen.

Douglas make up : Flower Lipstick €9,99

Douglas Spring Look 2018
Alle laatste twee lipstick uit deze collectie aan jullie laten zien. De lipstick zit in een zilver huls met geometrie print. Bij elk huls heeft eigen kleur die de kleur zoals de lipstick zelf. Wat fijn is dat de lipstick is geseald. Er staat geen naam van de lipstik maar op de plastic seal stond : Lip Balm 1 en Lip Balm 3. In het begin heb ik geen idee waarom noem Douglas deze lipstick “Lip Balm”.

Douglas Spring Look 2018
Maar wanneer je huls open, snap je waarom Douglas Lip Balm naam geven want de lipstick bestaat uit twee delen : de liptick zit in de binnenkant en de buitenkant is heldere randen van de balsem. Ik vind het leuk eruitzien. De balsem zelf heeft subtiele shimmers. Op Douglas site staan er wel de namen van deze lipticks : Rose Mauvve geparfumeerd met theeroos en Rose Flash geparfumeerd met lotusbloesem. Op mijn hand ziet er de kleuren mooi en geen shimmers te zien. Op mijn lippen vind ik de Rose Flash mooier dan de Rose Mouve. Het aanbrengen moet ik persoonlijk wel aanwennen. De Lipstick is verkrijgbaar in drie delicate parfumbalsems.

Douglas Spring Look 2018
Douglas Flower Lipstick – Lip Balm 1 – Rose Mauve

Douglas Spring Look 2018
Full face look. Douglas Flower Lipstick – Lip Balm 3 – Rose Flash | Douglas blauw mascara | Foundation

Douglas make up : Spring Look 2018

Douglas Spring Look 2018
Douglas make up “Spring Look 2018” zijn mooi collectie, vooral de oogschaduw, blush, liptick Rose Falsh en de Kabuki kwast. Jou voorjaarslook is compleet met een nagellak uit deze collectie. De nagellak is in drie kleuren berschikbaar. Met de nieuwe Douglas make-up producten kan je je voorjaarslook te creëren. Ze zijn al verkrijgbaar bij de douglas en op douglas.nl

Welke product(en) spreek je meest aan?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like