Follow:

Douglas Spa Home – Mystery of Hammam shower gel en body lotion

2020-Douglashomespamystery7a Vandaag laat ik twee Douglas Home Spa producten uit Mystery of Hammam lijn zien. In vorige blogpost liet ik al de nieuwe Douglas Home Spa, lees je hier terug. Hieronder blog ik over 2 van 9 Douglas Home Spa Mystery of Hammam. Kijk je mee

2020-Douglashomespamystery7aaa Douglas Home Spa is geïnspireerd door legendarische schoonheidstradities.

Douglas Spa Home – Mystery of Hammam verzorgt voor je huid en kalme geest. Deze producten bevat waardevolle rozen- en arganolie. De rozenolie brengt de vochthuishouding van de huid in balans. De arganolie verzorgt en kalmeert de huid. De geur Mystery of Hammam is een mix van rozen, houtachtige saffraan en sandelhouttonen die u meeneemt naar het hart van oosterse rituelen.

Douglas Spa Home – Mystery of Hammam shower gel € 9,99 (300ml)

2020-Douglashomespamystery7ab De Home Spa douchegel zit in een roze plastic fles met klikbaar systeem. Het product ruikt lekker zacht naar rozen (aanwezig) en houtachtig met sandelhouttonen. Het schuimt bij mij niet zo veel, misschien omdat ik niet spons gebruiken, ik douch altijd met hand om de showergel aan te brengen. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan.

Douglas Spa Home – Mystery of Hammam body lotion € 12,99 (300ml)

2020-Douglashomespamystery7ac De Mystery of Hammam bodylotion zit in een roze plastic fles met pompsysteem, handig systeem!. Het product verrijkt met essentiële rozenolie en arganolie. De lotion heeft lichte textuur daardoor smeert het fijn en gemakkelijk geabsorbeerd door de huid, geen plakkerig gevoel. Mijn huid voelt heerlijk zacht en gehydrateerd. 2020-Douglashomespamystery7aa Douglas Spa Home – Mystery of Hammam lijn ruikt heerlijk naar roze, het geeft mijn huid heerlijk zacht, gehydrateerd die neemt mij mee naar het hart van oosterse rituelen. Heerlijk! Douglas Spa collectie is te koop in de winkel bij jou in de buurt en Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like