Follow:

Dr. Hauschka – Douchecrème Lavendel Sandelhout

 photo 2014drHauschkaDouchcremeLavendel1a_zpsfc9af6b5.jpg
Onder de douche wil ik altijd lekker geurtje ruiken. Vandaag ga ik Dr. Hauschka – Douchecrème Lavendel Sandelhout. Klinkt toch heerlijk douchecrème.

 photo 2014drHauschkaDouchcremeLavendel1aaaaa_zps0564a6df.jpg
De verpakking is zoals wij gewend aan Dr. Hauschka producten. De douchecrème zit in simpel wit verpakking met de naam van de product en bij deze heeft paarse kleur eromheen. Het ziet er wel luxe uit.
 photo 2014drHauschkaDouchcremeLavendel1aaa_zps924ee2c9.jpg
De ingredieten
 photo 2014drHauschkaDouchcremeLavendel1aa_zps1f034ca1.jpg
De Douchecrème heeft handig systeem (klikklak) zodat je de creme zelf bepalen hoeveelheid nodig om te douchen.

 photo 2014drHauschkaDouchcremeLavendel1aaaa_zpsa918ebce.jpg
De creme is puur wit en heeft een subtielde warm lavendel geurtje. Door aanwezig van warm lavendel geurtje voel ik me heerlijk ontspannen en rust krijgen als ik deze geur ruik tijdens onder de shower. Aaaahhh heerlijk! Het schuimt voldoende. Het lijkt mij heerlijk voor in ligbad. Ik gebruik altijd gewoon met mijn hand om de creme op mijn lichaam aanbrengen, niet getest met spons andere soort hulp voor douchen. Na gedouch ruik ik de geur jammer niet meer aanwezig maar ik voel me mijn lichaam lekker zacht aan.

Dr. Hasuchka Douchecrème Lavendel Sandelhout € 12,50 (200 ml) te koop op de webshop Dr. Hasuchka of verkoopunten bij jou in de buurt kunt je hier vinden

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like