Follow:

Dr. Hauschka Intensive Conditioner 40+

 photo 2014drHauschka40plus1a_zps7bb3e6a5.jpg
Mijn huidsgezicht is niet meer jong en graag natuurlijk krijg goed/fijne huidsgezichtverzorging. Graag natuurlijk heeft minder rimpels hebben (graag nog niet hoewel ik al boven viertig ben). Dr. Hauschka Intensieve Conditioner 40+ heb ik uitgetest.

 photo 2014drHauschka40plus1aa_zps2dc208b7.jpg
De product zit in een wit doosje. De verpakking is simpel in clear transparant flesje met handig spray systeem.

Intensieve Conditioner 40+ werkt effectief voor de droge, rijpere huid met fijne rimpels. De samenstelling van de edelstenen blauwe toermalijn en barnsteen, goud, madonnalelie en heemst, gingko- en olijvenblad, koninginnegelei, natuurlijk zout en sandelhoutwater stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid.

 photo 2014drHauschka40plus1aaa_zps2e7f8e11.jpg
Ingredients:
Water/Aqua, Santalum Album (Sandalwood) Water, Mineral Salts/Sales, Fragrance/Parfum, Lilium Candidum Bulb Extract¹, Ginkgo Biloba Leaf Extract¹, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract¹, Crataegus Monogina Extract¹, Althaea Officinalis Leaf Extract¹, Gold¹, Amber Powder¹, Tourmaline¹, Royal Jelly¹, Honey/Mel¹.

Iedere dag s`ochtends en s`avonds spray ik mij huidsgezicht na mijn huidsgezicht goed gereiniging. Daarna druk ik zacht met mijn handen in je huid. De water is geurloos en dat vind ik fijn. Ik heb hem al 28 deze op mijn huidsgezicht gesprayd en ik moet zegen dat mijn huidsgezicht blij wordt, heerlijk zacht voelen, versterkt en voelt lekker gezuiverd. Heel anders dan ik toen nog niet deze spray gebruik. Het voelt prettig en licht aan. Deze intensive verzorging is gedurende 28 dagen in plaats van gezichtslotion. De prijs is aan dure kant € 55,95 – 40 ml maar het is waard want het werkt heel goed

Het flesje van 40 ml is voldoende voor een kuur van 28 dagen. Dr. hauschka Intensieve Conditioner 40+ te koop op de webshop Dr. Hasuchka of verkoopunten bij jou in de buurt kunt je hier vinden

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like