Follow:

Dr. Hauschka – Reiningsmelk

 photo 2015DrHauschkaReiningsmelk1a_zpsk6amyxxo.jpg
Reinigmelk om je je gezicht schoon te maken van alle make-up voordat je naar bed gaat. Ik heb dr. Hauschka reiningmelk gestest.

 photo 2015DrHauschkaReiningsmelk1aaaa_zpsoe8fzjrk.jpg
de cream zit in glas fles met pompsystem dat vind ik handig. Je kunt de pomp open en dicht draaien, veilig als je hem in je beauty tas meeneemt dan knoeit hem niet als je maar niet vergeet dicht te draaien.

Ingredients:
Water (Aqua), Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Glycerin, Lactobacillus/Oat/Rye/Wheat Seed Extract Ferment, Cetearyl Alcohol, Bentonite, Lecithin, Xanthan Gum, Hydrolyzed Wheat Gluten, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*.

*from natural essential oils

Dr. Hauschka zei dat De reinigingsmelk bereidt je huid voor op de volgende verzorgingsstappen voor je gezicht. De samenstelling van wondklaver, jojoba- en amandelolie zorgt dat de natuurlijke hydrolipidenlaag van je huid behouden blijft.
 photo 2015DrHauschkaReiningsmelk1aaa_zpsl4vqshhp.jpg
De crème is een beetje dik voor mij persoonlijk maar brengt makkelijk aan daarna kan je met watten, nat watten of met water afspoelen. De laatste vind ik fijner dan alleen met watten. Het droogt mijn gezichtshuid niet en zoals ik gewend smeer ik daarna nachtcrème of oliegezicht op. De crème heeft aangename geurtje. Deze Reinigsmelk is voor alle huidbeelden- als make-upremover.

Dr. Hauschka – Nagelolie kost € 21,95 – 145 ml of minatuur in 10 ml €2,75 bestel je op Dr. Hauschka webshop maar ook alle andere producten kunt bestellen. Ook te bestellen op andere webwinkels o.a. op bol.com

SOS Kinderdorpen bestaat in november vijftig jaar. Voor iedere verkochte Dr. Hauschka – Bodyolie Rozen doneert Dr. Hauschka €1,- aan SOS Kinderdorpen. Hiermee zorgt SOS Kinderdorpen ervoor dat er nog meer kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Producten van Moeder Natuur, voor Moeder Liefde.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like