Follow:

dr. van der Hoog “Maskers”


De bekende masker van dr. van der Hoog zijn vernieuwd. Thuis heb ik er drie en vandaag ga ik voor jullie reviwen.
De masker smeer fijn en het ruikt lekker zacht naar raspberry. De kleur lijkt mij yoghurt met aardbeien ..jummie. Het maakt mijn huid niet diepreinigend zoals het masker belooft maar het maakt mijn huid erg glad en zacht aanvoelen.
Heerlijk zachte peachy geurtje. Het maak mijn huid lekker zacht van.
Wat opvalt van deze masker is de geur heel zoet maar tegelijkertijd fris. De masker zelf ziet er anders uit dan twee andere maskers. Het maak mij huid lekker fris en zacht. Ik vind heerlijk voor zomer als je je huid afgekoeld wilt worden.

Ik vind de nieuw maskers van dr. van der Hoog zijn heel anders. Wat opvallend is dat de maskers trekt niet mijn huid terwijl het masker droog is. Heel fijn want je kan gewoon praten, eten of bla..bla..en lachen. De geuren zijn lekker en bovendien het maak mijn huid lekker zacht. Van alle drie, twee die ik meest lekker fijn : Pretty Peachy en Madly Mango Melon

dr. van der Hoog maskers kosten per stuk € 2,19. Ze zijn verkrijgbaar in winkels en of bij dr. van der Hoog webshop

Share
Previous Post Next Post

You may also like