Follow:

DREAM – drinkbaar haver en chiazaad

2017_Oat_Drem1a
Nieuw van DREAM® is de DREAM® Oat Chia: een plantaardige drank gemaakt op basis van haver en chiazaad. Haver en chiazaad zijn twee superfoods die passen in ieder verantwoord eet- en drinkpatroon. Vandaag laat ik je graag kennismaken met deze drank.

2017_Oat_Drem1aa
DREAM® Oat Chia bevat vol Omega 3, plantaardig, zuivel- en sojavrij. De plantaardige drank kan je gewoon zo drinken maar ook heerlijk als toevoeging aan allerlei gerechten zoals ontbijtgerechten, in soepen, bak er pannenkoeken mee en voeg toe aan taarten en cakes. Maar ik drink ze gewoon net als ik melk drinken.

2017_Oat_Drem1aaa
Haver en chiazaad barsten van onmisbare voedingsstoffen zoals voedingsvezels. Vezels zorgen voor een snel voldaan gevoel. Volgens Dream is deze drank sojavrij maar de smaak is lekker net sojamelk. Dat vind ik zelf lekker behalve die gluten free is minder lekker. DREAM® heeft deze natuurlijke elementen toegevoegd aan haar nieuwe plantaardige drank zonder toevoeging van suiker. DREAM® Oat Chia is verkrijgbaar bij de Jumbo en Plus voor € 2,19.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like