Follow:

Een gele blad!

Voor ons huis staat een boom met grote blaadjes en door de wind vallen een paar gele blaadjes uit. Voor foto haalde ik eentje..de grote one. Djess als mijn model wilde de blaadje goed vasthouden..thanks lieve Djess!

Toen Djess nog op peuterzaal was, belde ik mijn moeder en helaas kon mijn moeder niet Djess horen en Djess kon ook niet naar mijn moeder stem mee luisteren. Het gaat goed met mijn moeder. Fijn om te horen. Het ging goed op peuterzaal toen ik wegging, geen probleem meer voor Djess. Volgens de juffrouw heeft Djess goed met andere kinderen gespeld. En Djess heeft een tekeningen gemaakt. Eenvoudig tekeningen 😉 lijntjes met verschillende kleuren. Djess moet nog veel oefeningen met tekeningen he..he…. Verder is het nieuws over mijn schoonvader. De operatie ging het goed. Dat is fijn om te horen. Ik bedank jullie voor sterkte wensen voor mijn schoonvader. Dankzij mij en mijn schoonfamilie…dank jullie wel!

Untitled
Canon 600D + 50mm/1.8

Share
Previous Post Next Post

You may also like