Follow:

Een uniek en persoonlijk sieraad

 photo 2016MaartKaya1a_zps1tthbypx.jpg
KAYA sieraden weet al jaren als geen ander bijzondere vriendschap- of liefdesbanden te vangen in sieraden. Vandaag laat ik zien een sieraad Infinity lijn van KAYA Sieraden.

Infinity sieraden
Het infinity symbool (in het Nederlands ook wel lemniscaat genoemd), staat voor oneindige liefde en vriendschap. Een prachtig teken om in een sieraad te verwerken. Bij KAYA kun je een infintiy armband, ketting of los infinity bedeltje graveren met bijvoorbeeld kindernamen of een symbolisch woord en/of datum om het nóg persoonlijker te maken.

bron : Kaya Sieraden

 photo 2016MaartKaya1aaaa_zpsewmi3fc2.jpg
De sieraad komt in een schattig roze doos met strikje op de deksel.

 photo 2016MaartKaya1aaa_zpsvibhovbs.jpg
Een roze zilverpoetsdoekje meegeleverd.

 photo 2016MaartKaya1aaaaa_zpsbrawmdnu.jpg
Deze prachtige Infinity sieraad is helemaal van écht zilver (.925) gemaakt. Op ketting/hanger staan twee namen van mijn geliefde mannetjes. Mijn man draag geen sieraden maar ik wil hier laten weten dat mijn man heel erg van zijn zoon houd. Love tussen vader en zoon. En ik hou van beide mijn mannetjes, vandaar staan hun namen. De namen zijn heel mooi en netjes gegraveerden. Maar je kunt ook jou naam en naam van jou partner/liefde, moeder, vader laten graveren.

 photo 2016MaartKaya1aaaaaa_zpsmvsvxhov.jpg
De lengte van deze ketting is 45 cm maar er is ook 36 cm lengte beschikbaar. Deze Infinity zilver sieraad LOVE kost €39,95 inclusieve gegraveerde namen.

Voor vaders en kinderen is er een tip voor jullie. Het is bijna Moederdag. Laat haar en of jou mama een leuke verrassing geven met een ketting uit de Infinity lijn of moeder sieraden bijvoorbeeld een mama ketting. Op de ketting/hanger kan ze de de namen van de kinderen erin graveren of leg een bijzondere datum vast in het sieraden. Dat zou mama`s blij zou zijn.

Superleuk actie : Gratis infinity armband bij besteding boven 60 euro
Bestel je bij KAYA Sieraden boven 60 euro, dan ontvang je een .925 zilveren infinity armband geheel gratis! Deze actie loopt van 15 april tot en met 8 mei.

Er zijn meer prachtige sieraden Infinity lijn op webshop en dus kijk voor meer informatie of de gehele collectie op kayasieraden.nl. KAYA heeft hart voor alle kinderen, daarom doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Ddisclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like