Follow:

Eetkalender 2018 van foodblogger Francesca van Berk

Eetkalender
Elke dag avondmaaltijd bedenken is het lastig voor mij (Inspiratieloos) en ook ben ik geen keukenprinses. Maar nu hoeft ik geen zorgen te maken want een paar dagen terug heb ik de Eetkalender van 2018 van Francesca Kookt binnengekregen. De Eetkalender 2018 van Francescakookt.nl staat boordevol inspiratie met meer dan 200 recepten. Ik ben erg benieuwd naar, jullie ook. Lees gauw je mee

Eetkalender
Op eerste bladzijde lees je “standaard in de voorraadkast” en “Kliekjesdag op vrijdag”. Daarnaast vind je in deze Eetkalender 2018 iedere maand “Seizoenskalender” | “Wat staat er deze maand op het menu” (Weekmenu). Op weekmenu vind je de recepten met duidelijke instructies en handige weekplanners met voldoende schrijfruimte voor het hele gezin. Ik eet geen spekjes of varken vlees en ik lees dat er aantal recepten zijn met spekjes en of varken vlees maar mossel bijvoorbeeld die mijn man niet tegen kan. Dus hier moet ik wel zelf aanpassen of vervangen met andere vlees of gewoon alleen groenten. Er staan iedere maand een recept in van een van onze favoriete Nederlandse (food)bloggers, onder andere Karin Luiten, Pauline Weuring en Monique van Loon. Achterin de kalender vind je makkelijke basisrecepten voor bijgerechten, de handige receptenindex en een notitiepagina. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd of ik de recepten kan maken.

Hieronder laat ik aantal bladzijden.
EetkalenderEetkalenderEetkalender

Eetkalender
De Eetkalender vind ik erg handig want er staat gevarieerd recepten van vis-, vlees- tot vegagerechten. Ik hoeft niet meer te vragen “Wat zullen we eten vanavond?” want de antwoord staat nu in de eetkalender 2018 voor een jaar lang. Behalve vrijdag en weekend. Het staat geen recept want iedere vrijdag is een vaste kliekjesdag zodat je zo min mogelijk hoeft weg te gooien. Weekend doen wij meestal iets makkelijk Pannenkoeken of patat bijvoorbeeld of toevallig getrakteerd. De Eetkalender 2018 is exclusief te koop in Francesca`s shop € 19,95. Zeker een ontzettend leuk cadeau om te geven of te krijgen.

Tip : Sinterklaas/Kerst cadeau

Eetkalender 2018 van foodblogger Francesca van Berk | schrijfbaar papier | 138 pagina`s | €19.95

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

27 Comments

 • Reply Marieke

  Handig zo’n kalender. Mij ontbreekt het helaas heel vaak aan inspiratie.
  Marieke´s last blog post ..Noah’s favorieten

  20 November 2017 at 21:05
 • Reply Stephanie

  Klinkt goed als je inspiratie nodig hebt! Ideaal ook als cadeau idee.
  Stephanie´s last blog post ..DROMEN VAN EEN TINY HOUSE?

  20 November 2017 at 14:21
 • Reply Verena

  Wat een leuk concept! Lijkt me handig om wat meer variatie te krijgen in mijn maaltijden

  20 November 2017 at 11:57
 • Reply Madelon - Meer met mama

  Heel leuk! Vind dit ook leuk als cadeau. Voor mezelf wat minder want ik ben niet echt een keukenprinsje..
  Madelon – Meer met mama´s last blog post ..Sinterklaashop 2017! Doe jij ook mee?

  20 November 2017 at 11:22
 • Reply Bianca

  Ik vind dit een heel leuk idee! Alleen weet ik nu al dat het niks voor mij is aangezien ik niet zo’n keukenprinses ben 🙂
  Bianca´s last blog post ..SINTERKLAASHOP – HEEL VEEL LEUKE WINACTIES!

  20 November 2017 at 10:08
 • Reply Cindy

  Ik hou mij daar eigenlijk nooit aan :p Ik kook zo hard last minute dat zelf maaltijdplanning misloopt.
  Cindy´s last blog post ..Confessions of a geeky mom – Doctor Who Edition

  20 November 2017 at 09:42
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Wat een mooie kalender zeg, het is dat ik er al eentje heb..
  Nathalie – Volgmama´s last blog post ..Help, mijn kind is bang voor sinterklaas en zwarte piet!

  20 November 2017 at 09:37
 • Reply Liset

  Super handig! Ik heb de laatste tijd zo weinig inspiratie qua koken. Dit is echt een uitkomst.
  Liset´s last blog post ..Review | Simple sensitive skin experts voor de gevoelige huid

  19 November 2017 at 16:04
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Wat een leuke en handige kalender! Als je geen inspiratie hebt is dit dus echt perfect 🙂

  19 November 2017 at 15:48
 • Reply Judith

  Wat ideaal zeg, ik ben al weken inspiratieloos, dit zou wel helpen

  19 November 2017 at 15:22
 • Reply Sanne

  Dat is leuk als je niet weet wat koken. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit recepten.
  Sanne´s last blog post ..Rijst met broccoli, kip en een roomsausje

  19 November 2017 at 12:10
 • Reply bychristiana

  Wat een ontzettend origineel idee dit zeg! Dat zou ook echt iets voor mij zijn. Ik ben net als jij geen keukenprinses en bovendien heb ik ook gewoon bijna nooit inspiratie om iets echt bijzonder te koken.

  19 November 2017 at 11:21
 • Reply Heleen Schrijvershof

  Fijn! Ik kan me goed voorstellen dat dit je heel erg kan helpen. Ik ben zelf geen keukenprinses, maar ben nu heel erg blij met de bekende boodschappenbox. Het hele idee dat je niet meer echt veel hoeft uit te zoeken is heerlijk.
  Heleen Schrijvershof´s last blog post ..Bits + Pieces: een supertof concert, doelen stellen en prachtige ijsvissers

  18 November 2017 at 23:37
 • Reply Ilse

  Ik probeer zoveel mogelijk te variëren, maar dat valt niet mee. Ik val snel terug op bekende recepten. Leuke tip!
  Ilse´s last blog post ..Part ||: Bloggers aan het woord: de grootste stressmomenten tijdens reizen met de kids.

  18 November 2017 at 23:10
 • Reply Manon

  Handig voor als je inspiratie zoekt voor gerechten. Super leuk zeg!
  Manon´s last blog post ..Micellair water van Balea voor de gecombineerde en gevoelige huid

  18 November 2017 at 21:14
 • Reply Natalie

  Heel leuk idee om inspiratie om te doen en nieuwe gerechten te proberen!

  18 November 2017 at 20:17
 • Reply Silkeblogs

  Oh, wauw, da’s echt wel een heel leuk idee! Ik ga zeker eens een kijkje nemen!
  Silkeblogs´s last blog post ..Outfit: Getting Festive!

  18 November 2017 at 19:39
 • Reply Girls-things

  Wat een leuk en grappig idee! Heel erg handig ook voor als je niet weet wat je wil eten ‘s avonds.
  Girls-things´s last blog post ..Mijn bruine bergschoenen – de perfecte schoenen –

  18 November 2017 at 18:08
 • Reply Armande

  Zoiets lijkt me altijd ontzettend handig, maar als puntje bij paaltje komt, hou ik me er nooit aan…
  Armande´s last blog post ..Hoera voor spreien en Biotex. En de wasmachine.

  18 November 2017 at 17:37
 • Reply Marleen

  Zo’n kalender kan een handig houvast zijn lijkt me, hoewel ik het zelf niet zo gauw zou gebruiken denk ik.

  18 November 2017 at 16:01
 • Reply Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl

  Ik haal zelf eigenlijk altijd mijn inspiratie en recepten (gratis) van internet, dus ik zou dit niet snel kopen. Wel vind ik het heel leuk dat er een lijstje in zit met dingen die je altijd in huis moet hebben én dat een kliekjesdag is meegenomen. Dan hoef je geen enkel recept over te slaan en ook geen eten weg te gooien!
  Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl´s last blog post ..#FreedomFriday: Waarom ik ondernemer ben geworden

  18 November 2017 at 15:49
 • Reply Wendy

  Hoe handig is dit! Ik ben ook vaak inspi loos en struin het internet af naar gerechten die de kids ook lusten (ppffff, haha). Ik hou er daarom ook van om een weekplanning qua avond eten te maken en zo’n kalender is natuurlijk helemaal ideaal. Ik ga er zeker even naar kijken om te bestellen!
  Wendy´s last blog post ..De moeder vermoeidheid

  18 November 2017 at 15:36
 • Reply Jascha

  Als kadootje is het leuk denk ik. Gaat ze ook een beetje met de seizoenen mee (zal haast wel aangezien het een kalender is).
  Jascha´s last blog post ..Boek: Laat je kind niet los, deel 3 de pestkop

  18 November 2017 at 13:37
 • Reply nicole

  Bijna twintig euro voor een kalender vind ik niet goedkoop. Anderzijds, een kookboek is waarschijnlijk duurder!
  nicole´s last blog post ..Je weet dat je op het platteland woont als…

  18 November 2017 at 12:46
 • Reply nicole

  Ik zie wel heel veel tekst… Zijn de recepten een beetje makkelijk te maken?
  nicole´s last blog post ..Je weet dat je op het platteland woont als…

  18 November 2017 at 12:41
 • Reply nicole

  Handig zeg! Zeker voor mensen die vaak om inspiratie verlegen zitten als het gaat om wat ze moeten koken!
  nicole´s last blog post ..Je weet dat je op het platteland woont als…

  18 November 2017 at 12:33
 • Reply Leon - Puddifoots

  Oh interessant dit! Valt qua prijs best wel mee, maar ik probeer zoveel mogelijk van internet te halen of zelf uit te zoeken. Ik volg nu TheWhole30 voedingsplan. Leuke blog dit inspirerend!

  18 November 2017 at 11:20
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge