Follow:

Elke dinsdag is Lenthe dag

Vanaf vandaag…elke dinsdag dus..ik ga Lenthe oppassen. In het begin was goed gegaan dus ben benieuwd naar komende dinsdag. Lenthe is echt vrolijke baby meisje…Veel glimlacht…zo leuk om te zien. Djess vind het niet erg want ik doe my best om naar twee lieve babies aandacht te delen. Dus …overdag geen komputer en ik vind het niet erg. Als ik met Lenthe bezig, dan vergeet ook niet aan Djess aandacht geven. En ook andersom…dus….wel moet aanwennen met twee kleine kinderen bij mij 😀 hier. Spannend hoor, wel leuk! en goed voor Djess en ook Lenthe natuurlijk.

Loop van de middag kwam myn lieve schoonmoeder (oma van Djess en Lenthe) langs en met Djess samen fietsen en boodschapen doen. Djess vind het leuk op de fiets maar als ik zelf durf niet met Djess te gaan fietsen.

Het ging met oppassen dus tot volgende dinsdag Lenthe…kus kus…van Djess, Arjo en mij :blowkiss2:

Share
Previous Post Next Post

You may also like