Follow:

Envelopje…?!

Voor Aidul Fitri kreeg ik te horen dat myn oude brommerongeluk kreeg 🙁 lees. De volgende dag belde ik weer myn ouders of myn oude zus al thuis is (bij ouders thuis) want ik wilde weten de hronologie hoe kwam dat gebeuren. Ik vroeg aan haar toen myn oude zus belde. Ze vertelde dat er een jongen die van ver weg zijn brommer echt keihard reden en myn oude zus stopte en gelijk naar veilig plek maar die jongen kon niet remmen of probeerde naar andere kant. Hij deed richting myn oude zus, gelukkig was myn oude zus in eentje (meestal met haar kinderen voor en achter). En dan…braaaaaak…de brommer van myn oude zus echt echt kapot, haar pols gebroken en een paar blauwe plekken kreeg.

De familie van de jongen kwamen naar myn oude zus en vertelde dat de verzekering alle ziekenhuis 100% betaal. Myn oude zus keek sinis naar die jongen. En myn oude zus wilt ook graag haar brommer weer goed zoals toen.
Zoals ik weet het (onze ervaring). Toen myn oude zus naar ziekenhuis bracht, moest politie ook weten natuurlijk en vroeg hoe…enzo..enzo…en die verzekering krijg niet gelijk net als hier maar myn oude zus moet papier van de politie hebben…papier dit..papier dat en ze vragen envelopje, you know what i mean?! Ja…ze zeigen …als administratiekosten, voor papier, voor handtekeningen of stempels…enzo…! Ook bij de politie. We vinden echt irritant dat zo dingen nog steeds gebeuren.
Oja…de operatiekosten 6 miljoen rupiah gekost (ongeveer 600euro).

Heb net myn moeder gebeld en zei dat myn oude zus gaat weer werken. Haar man bracht heen en weer naar haar werk want haar brommer is nog niet goed.

Share
Previous Post Next Post

You may also like