Follow:

Er is onvoldoende ruimte

Dhini.nlElke dag download Ik free bees digiscrap zoals element, papier enzo. Op Ikea Goddes kan Ik elke dag kijken voor nieuw free bees. Sinsdien vol myn laptopje (80Gb.) met al die digiscrap in .zip of .rar bestaan en of in afbeeldingen. Er komt altijd “Er is onvoldoende ruimte” onderaan op de icontje. Het is wel beetje vervellend want Ik kan niet meer zo snel de freebees downloaden. Ik save gelijk op DVD dan verwijderen dan kan weer download dan doe Ik nu elke dag. Ik kan niet laten als Ik zie leuke elementen of papier want het is … FREE BEES.Myn lieve man zei altijd “Dan moet je nu sparen om extern harde schijf te kunnen kopen want hij is best prijzig boven 50€.

Ik heb nu heleboel DVD van al die digiscrap freebees. En af en toe download Ik de free bees op Digital crea maar hier moet je wel aanmelden.

My andere websites digiscrap freebees die Ik altijd bezoeken o.a.
Ikea Goddes
Digital crea
Funky playground designs
Digiscrapbooking
Boutique Digiscrap
Dsb1st

Hebben jullie ook leuke digiscrap links?

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like