Follow:

Essence nagellak stash


Inmiddels heb ik best veel nagellak van merk Essence! Ik heb geen idee hoeveel want ik tel ze niet. En sommige heb ik al geswatched, die heb de links onder de foto`s opgezet. En er moeten ze nog geswatched. Ik probeer ze altijd in de salebakje/actie te kopen wan ik vind stuk voordeliger 😉 You know me…love sale :yes: Hier kan je zien Essence color & go, limited edition : I love berlin, Surfer babe etc. Ik waarschuw jullie omdat er veel foto`s (Ik vind het leuk om ze op foto`s :pict: te zetten) en bovendien heb ik ooit aan jullie gevraagd. Ik heb wel filmpje al gemaakt (artikel) en Catrice nagellak stash heb aan jullie al laten zien…enjoy it om naar ze te staren 😀


Color & Go

51 Mellow Yellow | 42 Dress for moment | 53 You belong to me | 22 What do you think?
Denim Wanted

Denim Wanted 04 | 01
I love Berlin

Metallics

Multi Dimension

37 Most Wanted | 53 All Access | 40
Paradise

03 & 04 | 02
Show your feet

Surfer Babe

Surfer babe 03 | 02 | 01 | 04 | 03
Woow Boom

You Rock

You Rock 02

Laat mij weten welke willen jullie de swatches zien?

Share
Previous Post Next Post

You may also like