Follow:

Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit

Etos Basil Grapefruit
Etos heeft een nieuw collectie de limited edition Basil Grapefruit-lijn. Vandaag laat ik vier producten uit deze lijn zien. Lees je mee

Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit

Etos Basil Grapefruit
Etos de Botanical Boost Basil & Grapefruit-lijn is wederom ontwikkeld in samenwerking met de Hortus Botanicus en bevat plantenextraten van hoogwaardige kwaliteit.

Basilicum betekent letterlijk “koningkelijke geur”. Zoals de naam doet vermoeden, geeft het ingredient je een royale energyboost : bij het ruiken van de geur van basilicum word je energieker.

Grapefruit de kenmerkende frisse citrusgeur is een vitamineboom voor lichaam en geest. De Grapefruit is bijzonder hydraterend en wordt vereerd als “vrucht uit het paradijs” vanwege haar helende eigenschappen. Het zit boordevol vezels, mineralen en antioxidanten.

Etos Basil Grapefruit Showerfoam €4,99 ( 200ml. )

Etos Basil Grapefruit
Etos Basil Grapefruit Showerfoam zit in een wit verpakking met koperkleurige accenten. Het product bevat plantextracten van hoogwaardige kwaliteit. Deze royale foam komt er heel veel uit en heel erg zacht, alleen moet ik echt de pomp heel hard drukken. Mijn huid voelt lekker schoon en zacht aan.

Etos Basil Grapefruit showerpeeling €6,99 ( 200ml. )

Etos Basil Grapefruit
Etos Basil Grapefruit showerpeeling zit in transparant potje met koperkleurige deksel. Deze milde douchescrub met scrubdeeltjes van natuurlijke oorsprong zorgt voor een zachte reiniging van de huid. Op droge huid breng ik aan deze douchescrub en rond zacht masseren daar douch ik onder heerlijk warm water. De scrubdeeltjes zijn niet grof daardoor smeer het fijn. Mijn voelt heerlijk zacht aan.

Etos Basil Grapefruit handwash €3,99 ( 300ml. )

Etos Basil Grapefruit
Etos Basil Grapefruit handwash zit in transparant fles met pompsysteem. Er zitten glitter in en het lijkt op scrubdeeltjes inzitten maar wanneer je de handwash ga gebruiken. Er zitten helemaal geen glitters of scrubdeeltjes. Deze zachte handwash zorgt voor een schone en zachte huid.

Etos Basil Grapefruit scented sticks €7,99 ( 150ml. )

Etos Basil Grapefruit
Etos Basil Grapefruit scented sticks zit in een mooi doos met daarin een transparant plastic fles en aantal stokjes. Het ruikt een friszoete basilicum- en grapefruitgeur. De geur spreid goed vooral als de kamer niet zo groot is. Ik zet deze geurstok in de toilet en het ruikt de toilet nu lekker dankzij deze geurstok.

Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit lijn

Etos Basil Grapefruit
Ik ben echt enthousiast over de Botanical Boost Basil & Grapefruit lijn. De producten zitten in mooie strakke verpakkingen met koperkleurige accenten. En ze hebben de geuren en extracten van planten echt een wellnessmomentje in je eigen badkamer bezorgen. Etos Botanical Boost Basil & Grapefruit lijn is te koop bij de Etos winkels bij jou in de buurt of online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like