Follow:

Etos Journey of Beauty

Etos
Etos heeft nieuw beauty producten genaamd “Journey of Beauty”. De nieuwe producten zijn geïnspireerd op de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Hawaii en New Zealand. In dit artikel ga vijf producten uit deze collectie aan jullie vertellen wat ik ervan vind. Lees je mee

Etos
Etos Journey of Beauty heeft in vier verschillende lijnen “White Tea & Rise uit Nepal, Guava & Pineapple uit Hawaii, Marula Oil & Baobab uit Africa en Manuca Honey & Beeswax uit New Zealand”. Elk lijn heeft een eigen verhaal en afkomst en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun oorsprong vinden in deze landen.

Etos Journey of Beauty Nepal White Tea & Rice Foaming Scrub 150 ml €3,49

Etos
De scrub zit in een tube. Wanneer ik de dopje draait open, komt er heerlijk geurtje uit. Wat echt hemels geurtje heeft dit product. De substantie van deze scrub is niet grof en niet dun. Onder de shower scrub met een ronddraaiende beweging over je lichaam. Na gebruik voelt je je huid heerlijk zacht, verzorgd en gehydrateerd aan. Zeker heerlijk in combinatie met body lotion van deze lijn. Zalig! Deze scrub is geschikt voor dagelijks gebruik

Etos Journey of Beauty New Zealand Manuca Honey & Beeswax Shower Cream 250 ml €2,99

Etos
Wanneer je de dopje open klikt, ruikt je heerlijke geur. De substantie van deze shower cream is een beetje dik maar het schuimt goed en de geur is heerlijk. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan.

Etos Journey of Beauty Hawaii Guava & Pineapple Shower Jelly 250 ml €3,29

Etos
Ook dit product ruikt heerlijk. Ik wil meteen onder de shower douchen. Het heeft zachte schuim en heerlijk daarna smeren met bodylotion van deze lijn.

Etos Journey of Beauty Hawaii Guava & Pineapple Body Lotion 150 ml €3,49

Etos
Deze bodylotion heeft dezelfde geur net als de Shower Jelly uit deze lijn. De lotion is dun maar het smeert gemakkelijk en trekt snel in. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en het ruikt heerlijk.

Etos Journey of Beauty Africa Marula Oil & Baobab Body Oil 150 ml €4,49

Etos
Naast body lotion ben ik dol op olie verzorging body olie. Wat handig is dat dit product een spraysysteem heeft. Je kunt dus makkelijk gebruiken zonder bang dat de olie te veel gebruiken. Je hoeft het niet dus te doseren. Heel handig om mee te nemen. De olie zelf is dun maar het smeert gemakkelijk en het laat helemaal geen vettig laagje achter. Het trekt de olie snel in de huid. En ja…ook dit product heeft heerlijk geurtje.

Etos Journey of Beauty

Etos
Ik ben echt enthousiast over de nieuwe Etos producten “Journey of Beauty” lijn. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan na gebruik van deze producten. De verpakking is erg leuk en ze hebben heerlijk geuren. En eerlijk kan ik niet kiezen, allemaal zijn mijn favoriet. Ik ben benieuwd of Etos parfum/body mist van deze lijn. Shop ze bij etos winkels of online

Welke lijn spreekt jou het meeste aan?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Marieke

  Etos heeft altijd zulke fijne producten voor een mooi prijsje! I love it!
  Marieke´s last blog post ..1 jaar Babybanjo – mijn blogverhaal

  12 March 2018 at 22:03
 • Reply Mieke | mieksmind

  Deze heb ik al vaak voorbij zien komen inmiddels. Ben wel benieuwd naar de geuren
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Essence Update Spring Summer 2018

  11 March 2018 at 17:58
 • Reply Verena

  Ik heb deze ook! Ben het meest fan van Hawaii

  09 March 2018 at 17:35
 • Reply priscilla

  Ik vind dit echt heerlijke producten.De Hawaii lijn is momenteel mijn favoriet.
  priscilla´s last blog post ..NIEUW | Andrélon Pink By Mascha

  07 March 2018 at 21:04
 • Reply Fleur

  Klinken allemaal erg lekker. Ik ga Beauty Africa Marula Oil & Baobab Body
  Fleur´s last blog post ..Win #3 | 2 toegangskaartjes PIT Veiligheidsmuseum

  07 March 2018 at 13:08
 • Reply Blog & Beauty

  Ik heb deze producten al vaker voorbij zien komen, en het lijkt me zo’n fijne lijn.
  Blog & Beauty´s last blog post ..Twinning setje van “Mijn Boefje”

  07 March 2018 at 12:06
 • Reply Maddy- Meer Met Mama

  Deze lijn zie ik de laatste tijd geregeld voorbij komen. Lijken me prettige producten. De scrub helemaal.
  Maddy- Meer Met Mama´s last blog post ..8 voordelen van een bakfiets.

  07 March 2018 at 10:06
 • Reply Jana Six

  Ik heb ze nog al voorbij zien komen, het zien er goede producten uit!
  Jana Six´s last blog post ..Gratis reclame voor je bedrijf? Met dit boek kan alles!

  06 March 2018 at 19:40
 • Reply Tamara

  Mij lijkt de Hawaii wel erg lekker

  06 March 2018 at 19:35
 • Reply Tania

  Ik ben benieuwd naar alle geuren maar vooral naar de lijn met honing

  06 March 2018 at 18:57
 • Reply Jouvence

  De white tea & rice lijkt me heerlijk! De verpakkingen zien er goed uit, ben benieuwd naar alle geuren. x

  06 March 2018 at 16:13
 • Reply Jessica

  De etos lijn is zo lekker! Ik vind de foam scrub heel erg fijn om te gebruiken. En alles is zo betaalbaar, dat is voor mij echt een pluspunt!
  Jessica´s last blog post ..Weekend diary – Landal Miggelenberg

  06 March 2018 at 15:26
 • Reply Manon

  Dit zijn echt heerlijke producten, ik heb er ook een aantal van! Ik vind de verpakking ook leuk doet je gelijk aan het lekkere weer denken
  Manon´s last blog post ..Primark Lente/Zomer Wishlist

  06 March 2018 at 14:48
 • Reply Rory

  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd naar de Etos Journey of Beauty Africa Marula Oil & Baobab Body Oil spray. Ik ben dan alleen altijd bang dat ik teveel spray, het op de badkamervloer belandt en dat die dan glad wordt. Heel verhaal hè? Ik gebruik wel huidolie, maar die breng ik gewoon via de opening op mijn handpalm aan en dan smeer ik het op mijn huid.
  Rory´s last blog post ..Taboe #12 Mama heeft hoofdluis en neten, deel 2

  06 March 2018 at 12:13
 • Reply Bianca

  Dit zijn zulke lekkere producten/lijnen voor de lijn die naar ananas ruikt is favoriet x
  Bianca´s last blog post ..BEAUTY | L.O.V MAKE-UP LOVTIME 18H LONG LASTING FOUNDATION

  06 March 2018 at 11:35
 • Reply nicole

  Deze lijn zie ik vaker voorbij komen op blogs : ) Ik vind hem qua vormgeving helaas minder mooi dan de andere Etos huismerk producten.
  nicole´s last blog post ..Het raadsel van de tijdbesparende huishoudelijke apparatuur

  06 March 2018 at 10:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge