Follow:

Etos Journey of Beauty

Etos
Etos heeft nieuw beauty producten genaamd “Journey of Beauty”. De nieuwe producten zijn geïnspireerd op de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Hawaii en New Zealand. In dit artikel ga vijf producten uit deze collectie aan jullie vertellen wat ik ervan vind. Lees je mee

Etos
Etos Journey of Beauty heeft in vier verschillende lijnen “White Tea & Rise uit Nepal, Guava & Pineapple uit Hawaii, Marula Oil & Baobab uit Africa en Manuca Honey & Beeswax uit New Zealand”. Elk lijn heeft een eigen verhaal en afkomst en gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun oorsprong vinden in deze landen.

Etos Journey of Beauty Nepal White Tea & Rice Foaming Scrub 150 ml €3,49

Etos
De scrub zit in een tube. Wanneer ik de dopje draait open, komt er heerlijk geurtje uit. Wat echt hemels geurtje heeft dit product. De substantie van deze scrub is niet grof en niet dun. Onder de shower scrub met een ronddraaiende beweging over je lichaam. Na gebruik voelt je je huid heerlijk zacht, verzorgd en gehydrateerd aan. Zeker heerlijk in combinatie met body lotion van deze lijn. Zalig! Deze scrub is geschikt voor dagelijks gebruik

Etos Journey of Beauty New Zealand Manuca Honey & Beeswax Shower Cream 250 ml €2,99

Etos
Wanneer je de dopje open klikt, ruikt je heerlijke geur. De substantie van deze shower cream is een beetje dik maar het schuimt goed en de geur is heerlijk. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan.

Etos Journey of Beauty Hawaii Guava & Pineapple Shower Jelly 250 ml €3,29

Etos
Ook dit product ruikt heerlijk. Ik wil meteen onder de shower douchen. Het heeft zachte schuim en heerlijk daarna smeren met bodylotion van deze lijn.

Etos Journey of Beauty Hawaii Guava & Pineapple Body Lotion 150 ml €3,49

Etos
Deze bodylotion heeft dezelfde geur net als de Shower Jelly uit deze lijn. De lotion is dun maar het smeert gemakkelijk en trekt snel in. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en het ruikt heerlijk.

Etos Journey of Beauty Africa Marula Oil & Baobab Body Oil 150 ml €4,49

Etos
Naast body lotion ben ik dol op olie verzorging body olie. Wat handig is dat dit product een spraysysteem heeft. Je kunt dus makkelijk gebruiken zonder bang dat de olie te veel gebruiken. Je hoeft het niet dus te doseren. Heel handig om mee te nemen. De olie zelf is dun maar het smeert gemakkelijk en het laat helemaal geen vettig laagje achter. Het trekt de olie snel in de huid. En ja…ook dit product heeft heerlijk geurtje.

Etos Journey of Beauty

Etos
Ik ben echt enthousiast over de nieuwe Etos producten “Journey of Beauty” lijn. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan na gebruik van deze producten. De verpakking is erg leuk en ze hebben heerlijk geuren. En eerlijk kan ik niet kiezen, allemaal zijn mijn favoriet. Ik ben benieuwd of Etos parfum/body mist van deze lijn. Shop ze bij etos winkels of online

Welke lijn spreekt jou het meeste aan?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like