Follow:

Eucerin Hypersensitive productlijn

 photo 2014Eucerin1a_zpsee41d5db.jpg
Op de bepaalde plek op mijn gezicht heb ik soms last van droog huid en glimmende/vette huid. Om te zorgen smeert de huidgezicht met dagcrème. De huidexperts van Eucerin hebben een unieke formule ontwikkeld speciaal voor de hypergevoelige gezichtshuid: Eucerin Hypersensitive. Meer hierover…lees verder


Eucerin Hypersensitive productiljn bevat het prijswinnende ingrediënt SymSitive®*. Deze stof reguleert de zenuwhyperactiviteit. Het geeft hiermee directe verlichting en comfort, tevens verlaagt het de huidirritatiegrens. De kalmerende eigenschappen van SymSitive®* zijn een doorbraak in de verzorgingsproducten voor de gevoelige huid. Het ingrediënt won al de Oscars van de cosmetische industrie: de BSB-innovatieprijs. Daarnaast bevatten de AntiREDNESS producten Licochalcone A, een klinisch bewezen kalmerend ingrediënt dat roodheid vermindert.
 photo 2014Eucerin1aa_zpsdd9cfbd4.jpg
De producten zitten in wit doosjes. Simpel en clean.

 photo 2014Eucerin1c_zps8bc989f2.jpg
De nieuwe productlijn van Eucerin heeft een luchtdichte verpakking zodat er geen vuil bij het product kan komen. Het zorgt er ook voor dat het product lang houdbaar is, zelfs zonder het gebruik van conserveringsmiddelen. De 0% formules zijn ook vrij van parabenen, paraffine, parfums/geurstoffen, alcohol en kleurstoffen. Alle producten zijn klinisch getest op werkzaamheid en huidverdraagzaamheid.

 photo 2014Eucerin1b_zpsa2666305.jpg
Eucerin Ultra SENSITIVE Reinigingslotion is een lichte lotion daardoor smeert hij makkelijk op droog of vochtig gezicht. Verwijdert met een wattenschijfje of handwarm water. Ik voel daarna mijn gezicht schoon en heerlijk zacht aan en gehydrateerd daardoor heb ik geen nacht crème nodig.

 photo 2014Eucerin1ccc_zps0fae0030.jpg
Eucerin AntiREDNESS Kalmerende Crème Droge Huid de crème heeft iets licht zand wit kleurtje. De crème zelf is dik maar het smeert makkelijk en trekt snel in. Mijn gezicht voelt heerlijk zacht aan en gekalmeerd. Afgekoeld voelen en rust.

 photo 2014Eucerin1cc_zps06c12d8a.jpg
Eucerin Ultra SENSITIVE Kalmerende Crème Droge Huid de creme heeft wit kleurtje en dunne cream daardoor trekt snel in en smeert heel makkelijk.

 photo 2014Eucerin1ccccc_zpse3d57525.jpg
Eucerin Ultra SENSITIVE Kalmerende Crème normale tot gecombineerde huid de cream heeft witter dan de twee andere creams en meer dunner. Het smeert makkelijk op en trekt snel in.

 photo 2014Eucerin1cccc_zpsda70f6b9.jpg
Eucerin Anti REDNESS Corrigerende Crème deze cream heeft anders kleurtje dan alle drie cream van deze lijn. Deze getint cream heeft licht groen kleurtje met SPF 25. De cram is niet te dik of dun.

Eucerin Hypersensitive productlijn zijn voor voor de gevoelige gezichtshuid. Deze producten kunnen zowel als dag- en als nachtcrème worden gebruikt.

Binnen de Eucerin Hypersensitive lijn zijn de volgende producten beschikbaar:
Eucerin Ultra SENSITIVE voor de zeer gevoelige gezichtshuid. Er is een crème voor de droge gezichtshuid en een variant voor de normale tot vette gezichtshuid.
Eucerin Anti REDNESS producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige gezichtshuid met roodheid, zelfs geschikt bij rosacea & couperose.
– De uiterst milde reinigingslotion is geschikt voor beide typen gevoelige huid.

– Ultra SENSITIVE Reinigingslotion: €9,95 (100ml)
– Ultra SENSITIVE Kalmerende Crème normale tot gecombineerde huid: € 16,99 (50ml)
– Ultra SENSITIVE Kalmerende Crème Droge Huid: € 16,99 (50ml)

– Anti REDNESS Corrigerende Crème: € 19,49 (50ml)
– Anti REDNESS Kalmerende Crème Droge Huid: € 19,49 (50ml)

De producten zijn vanaf eind juni 2014 exclusief verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

Share
Previous Post Next Post

You may also like