Follow:

Event : Lifestyle Lab

Lifestyle Lab
Verslag geschreven door Lotte : Via facebook kwam ik een oproepje tegen van Dhini of er iemand naar het Lifestyle Lab van MissPublicity wilde gaan voor haar. Ik had die dag al wat afspraken staan in Amsterdam dus ik reageerde op haar oproepje Afgelopen donderdag was het dan zover in de Playroom van The Student Hotel presenteerde MissPublicity hun nieuwe merken en nieuwe producten. Ook zo benieuwd naar de mooie merken die ik gezien heb?

The Student Hotel
De Playroom in het vernieuwde The Student Hotel Amsterdam City was de locatie van het Lifestyle Lab. Een prachtig grote suit met een danspaal en gigantisch tv scherm is een ideale ruimte voor events of gewoon een leuk feestje!

Lifestyle Lab
Wilkinson Sword Intuition F.A.B
De Nieuwe scheersensatie voor vrouwen. Je kan met dit mesje op en neer bewegen zonder dat je huid geïrriteerd raakt!

Lifestyle Lab
Je kon hier ook je nagels laten doen of een armbandje maken. Beide erg leuk maar ik koos voor mijn nagels!

Lifestyle Lab
Wilkinson Sword Hydro 5 Sense & Bulldog
Scheren of niet het maakt niet uit. Je kan met de Wilkinson Sword Hydro 5 Sense je kaken prachtig glad maken maar je kan je baard ook laten groeien en verzorgen met Bulldog. Fijn om te weten dat Bulldog vegan en cruelty free is.

Lifestyle Lab
Perfect in de Playroom past natuurlijk het merk LELO. Intieme speeltje zo mooi vormgegeven dat je bij niet zou verwachten dat het speeltjes zijn.

Rank
Lifestyle Lab
Bij Rank konden we wijn uit een heel speciaal vat proeven. Nu waren wij er al om 10 uur in de ochtend dus een beetje vroeg voor wijn, daarom hebben we alleen een goed gesprek gehad bij dit merk. Wijn uit vat heeft niet een hele goede naam omdat het vaak niet zo lekker is. Rank heeft een nieuw vat ontworpen wat de problemen van de normale vatten oplost. Doordat de wijn in een zak zit en de koolzuur erbuiten blijft de wijn goed en komen er ook geen bubbeltjes enzo in!

Lifestyle Lab
Qark
Ook konden we de heerlijke toetjes van Qark proeven. Ik heb zelf de framboos met koekbodem gegeten en ik moet zeggen dat het echt super lekker was! Niet te zoet en een beetje een crunch door de koekbodem.

Lifestyle Lab
The Tutu Shop
Hier ben ik echt verliefd op geworden! The Tutu Shop verkoop prachtige tutu’s in alle lengtes en in heel veel verschillende kleuren. Prachtig voor het komende warme weer. Niet zo een fan van de wijde tutu’s? Geen probleem ze hebben ook lange tutu’s die gewoon als een maxi rok naar beneden vallen (de olijfgroene op de foto.).

Lifestyle Lab
The Goodiebag
Bij het weggaan kregen ik een goodiebag mee hier in zat De Wilkinson Sword Intuition F.A.B. en de Hydro 5 Sense. Een LELO HEX condoom en van Brabantia een linnen tas en een afwasborstel met zuignap voor aan de muur.

Lifestyle Lab
Lifestyle Lab
Het event was gezellig en goed neergezet door MissPublicity. De hotelkamer in The Student Hotel paste perfect bij de merken die ze presenteerde. Via deze weg wil ik MissPublicity nogmaals bedanken dat ik langs mocht komen. Ook wil ik Dhini bedanken dat ik er voor haar heen mocht, het was een leuke ervaring!

Liefs,
Lotte

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit blogpost is door Lotte geschreven. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like