Follow:

Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt Extract

Facial sheet Mask
In me time ga ik onder andere mijn gezicht verwennen. In deze blogpost ga ik een Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt Extract bloggen. Lees je mee

Facial sheet Mask
Aan de achterkant van de sachet vind je de ingrediënten en wat informatie. Meestal na het gebruik hoeft je het niet je gezicht af te spoelen maar bij deze wel. Dat is wel anders dat ik gewend bent met facial sheet mask. Alle eerst moet je je gezicht goed grondig te reinigen voor het gebruik van het masker. De vochtigheid van het masker is goed genoeg en nog over in de sachet. Het formaat is prima voor mij gezicht en het voelt erg fris en koud aan op mijn huid. Dat vind ik heerlijk. Na 10 tot 15 minuten laten inwerken, verwijder ik het masker en masseer ik het resterende serum in de huid en daarna spoel ik mijn lauw warm water. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en de poriën ziener niet meer zo grove uit.

Facial sheet Mask
Facial Sheet Mask With Charcoal & Sea Salt Extract geef ik een half yay omdat ik niet gewend ben, na het gebruik van dit masker dat ik daarna mijn gezicht moet afspoelen. Mijn huid voelt lekker zacht aan en de poriën onzichtbaar maar daarna graag snel de dagcrème/nachtcrème aanbrengen. Ik kocht dit masker bij de Action, prijs weet ik niet meer. Ik denk rond ongeveer €1

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Saar

  Klinkt niet echt als iets voor mij. Toch leuk om jouw ervaring te lezen!

  04 January 2019 at 22:21
 • Reply Evelien

  Lekker goedkoop! De ingrediëntenlijst is zo te zien niet denderend, maar ook niet heel slecht. Al met al leuk voor een avondje ontspannen!
  Evelien´s last blog post ..Mijn sale aankopen 2019 (2018?)

  02 January 2019 at 22:29
 • Reply Simone

  Ik ben altijd een beetje “bang” als het zo goedkoop is of het wel goed werkt.

  24 December 2018 at 14:49
 • Reply An

  Dit is wel griezelig goedkoop. Maar des te fijner als het werkt.

  22 December 2018 at 17:55
 • Reply Rory

  Precies wat Christiana zegt. Liever een hydraterende variant. Ik gebruik ze in de ochtend maar ik vind het een hele goede tip om ze juist in de avond te gebruiken. In het sachet blijft er altijd wat zitten wat ik ook nog wil gebruiken. Zonde om weg te gooien. Ik ben wel benieuwd wat charcoal voor je huid doet. Het lijkt mij best ‘agressief’ maar misschien heb ik dat helemaal mis. Qua prijs is het zeker het uitproberen waard (al durf ik geen budget producten meer op mijn huid te gebruiken).

  21 December 2018 at 12:11
 • Reply mario

  Lijkt me zo goedkoop. Kan me dan vaak niet voorstellen dat het dan goed/nodig is. Ik heb alleen een keer zo’n masker gehad nadat ik mijn gezicht verbrand had in de zon. Dat was wel heel erg lekker.
  mario´s last blog post ..Tips voor het reizen met Uber in Brazilië

  19 December 2018 at 15:40
 • Reply Felice Veenman

  op dit moment mg ik helemaal niets gebruiken…jammer want dit lijkt me best leuk

  19 December 2018 at 13:38
 • Reply lodi

  Het kost natuurlijk helemaal niks, ik vind het altijd zo jammer als er heen foto bij zit, van het gebruik. dan snap ik het product meer.

  19 December 2018 at 10:42
 • Reply nicole orriens

  Het is in ieder geval niet duur dit masker. Dat maakt het makkelijker om eens te proberen vind ik altijd.

  19 December 2018 at 10:22
 • Reply Nadia

  Ik kwam hem laatst al ergens tegen maar heb hem laten liggen… Volgende keer toch maar eens proberen, kan prima voor die prijs!
  Nadia´s last blog post ..Zzp’er, van hobby naar werk?

  19 December 2018 at 09:57
 • Reply bychristiana

  Ik gebruik de laatste tijd vaak sheetmaskertjes, maar dat zijn dan vooral hydraterende varianten en die hoef je inderdaad nooit af te spoelen. Ik vind het altijd prettig om die in de avond te gebruiken en wat je over hebt kun je dan als een soort nachtcreme gebruiken.
  bychristiana´s last blog post ..‘Bloot onder douche haarverf uitspoelen’ en nog 9 andere vreemde zoektermen

  19 December 2018 at 08:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge