Follow:

Familie : 1ste skype videogesprek

Gisteren kreeg ik sms van myn oude zus dat ze nu kan interneten en gelijk skypentoe maar ik was helaas toen niet thuis. Ik was bij myn schoonouders en ik nam niet myn mobiel mee. Toen ik weer thuis was, wilde ik gelijk met myn oude zus skypen (videogesprek) maar in Yogya was nog om 2 of 3 smorgen en myn oude zus sliep natuurlijk nog dus ik moest ff geduld tot daar ongeveer half 6 ofzo dan kon ik haar wakker maken/bellen 😀

Het was om half 1 toen ik myn oude zus belde, en vroeg of ze wilde gelijk skypen..natuurlijk maar het ging niet zo snel want myn oude zus wist nog niet wat/welke moest kliken 😀
En toen hei…..hey….. bla…bla…. na ff gebabeld, zei ik tegen haar dat ik naar bed wilde en zei…ff wachten nog …ok…wij hebben videogesprek tot 1 uur :slaap: was slapperig 😀

In de morgen werd ik snel wakker (samen met Djess) dan snel myn oude zus belde en weer skype videogesprek maar helaas myn moeder en vader zijn niet bij haar logeren dus ik kan nog niet hun zien. Wel met myn zwager en neefje Sahrul. Het was leuk en wij willen graag vaker doen.

Heb filmpje gemaakt tijdens webcam skype videogesprek.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XjXjw18NWqA[/youtube]
Nu wil ik met myn ouders ook erbij zijn. Dus hoop zo snel mogelijk dat myn ouders naar myn oude zus`s huis komen om te skype videogesprek. Oja myn oude zus met telefoon internet verbinding en ze neem economische internetkosten. Het kost 50.000 rupiah (ongeveer 5 EUR) en ze mag 15 uur per maand internet gebruiken. Ik vind het eigenlijk te weinig uren maar voor haar vind het voordelig, nou ok dan! Want als geen limit interneten betaal je per maand 300.000 rupiah (ongeveer 25 euro).

Ik kan niet lang wachten om dit te posten. Zo bliiiiiiiiij 😀 :yay:

Share
Previous Post Next Post

You may also like