Follow:

Familie : Tidak ada kabar lagi dari dia

Een paar maaaaaanden terug vertelde ik over mijn jonge zusje die mijn moeder had gebeld (Artikel). En een paar maanden later (nu een paar maanden terug) weet ik van mijn familie over mijn jonge zusje Ewie dat wij geen contact meer met haar. De laatste was toen ze mijn oude zus smste. Ze zei anders tegen mijn moeder en mijn oude zus. Tegen mijn moeder zei ze dat binnenkort haar kwam bezoeken maar tegen mijn oude zus dat ze geld nodig en bla..bla…alle smoesjes vertellen. Mijn oude zus gelooft haar niet meer en nu gaat mijn oude zus echt haar los laten, ook mijn moeder doet dezelfde. Anders word mijn moeder ziek van. Mijn moeder heeft al veel gebeden maar als God anders wilt, kunnen wij niet veranderen. Misschien moeten wij onze zusje verliezen. Mijn vader voelde dat wel, denk ik. Idl Fitri en Adha was voorbij en nee geen meer van haar te horen. Goed …het is nog steeds pijn en zorg want mijn jonge zusje zelf zorgt helemaal niet met ons. Dus wij besloten om toch haar te vergeten. Dat proberen wij natuurlijk dat te doen. Toch blijkbaar denkt mijn jonge zusje niet aan ons. Hoewel mijn familie dat zeggen, weet ik in onze hart toch aan haar denken. En natuurlijk hopen wij nog steeds dat ze ooit someday haar ons zou komen.

Toch ongelofelijk bizar/raar etc. dat ze maakt ons verdriet met dit situatie. Only God knows. Wij bidden dat ze alles goed gaat (gezond, happy, veel rezeki en veel liefde in haar leven…amien).
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like