Follow:

FANLLORY Nourishing & Hydrating Mask en de Whitening Mask

2020-Fanllory1a Sheetmaskers zijn niet meer uit het beautyritueel weg te denken. Ze zijn ontzettend gebruiksvriendelijk, reinigen het gezicht en het resultaat is direct zichtbaar. Het is de perfecte aanvulling op de huidverzorgingsroutine. Om je huid het allerbeste te geven heeft Fanllory natuurlijke sheetmaskers die de huid een intense boost geven. Met de nieuwe innovatieve Bio-Cellulose sheetmaskers van Fanllory, ervaar je een kwalitatief hoogwaardige, intensieve gezichtsbehandeling.

Wat is Bio-Cellulose?
Bio-cellulosevezels zijn duizend keer dunner dan menselijk haar. De nieuwe sheetmaskers zijn gemaakt van premium weefsel en bevatten voedende ingrediënten. Fanllory produceert de Bio-Cellulose in een sterk gecontroleerde laboratoriumomgeving door middel van natuurlijke enzymatische fermentatie van kokoswater.

Wat zijn de voordelen van Bio-Cellulose? Sheetmaskers die gemaakt zijn van Bio-Cellulose hebben grote voordelen ten opzichte van sheetmaskers gemaakt van houtpulp of ruwe vezels.

1. Uitstekend absorptievermogen Bio-cellulosevezels zijn in staat om een grote hoeveelheid vloeistof vast te houden. Zij kunnen tot honderd keer hun gewicht vasthouden; tien keer meer dan niet-geweven traditionele maskers. De fijne textuur van het masker voelt fluweelzacht en is doordrenkt met vocht. De huid krijgt hierdoor een natuurlijke verfrissing.

2. Diepe penetratie van de ingrediënten Bio-Cellulose is een superdunne, natuurlijke vezel met een diameter van 20 nanometer. Het masker is duizend keer dunner dan menselijk haar. Het hecht zich perfect aan de huid, waardoor de huid in staat is om het serum efficiënt te absorberen.

3. Eco-vriendelijk Bio-Cellulose is 100% recyclebaar. Het is een milieuvriendelijker alternatief voor de vezels die worden gebruikt in andere sheetsmaskers.


Nourishing & Hydrating Mask €15,55

2020-Fanllory1aab Dit voedende masker zorgt voor diepe hydratatie, kalmeert de huid, heeft een anti-aging effect en werkt goed tegen schade opgelopen door de zon. Dit product bestaat uit natuurlijke ingrediënten. De rijke toevoeging van vitamine B12, C en K zorgen voor een diepe verzorging van de huid. De hoge concentratie mineralen, aminozuren en anti-oxidanten versterken de collageen en elastine in de huid. Het zorgt voor extra versteviging, helpt rimpels voorkomen en vertraagt het verouderingsproces. Door de toevoeging van natriumhyaluronaat bevat het masker moleculen die gemakkelijk door de huid dringen en tot duizend keer hun eigen gewicht in water kunnen vasthouden. Het is de ultieme moisturizer die fijne lijntjes vermindert en de huid een gladdere uitstraling geeft. De aloë vera in het masker verzacht de geïrriteerde huid en ontstekingen. Het masker exfolieert de opperhuid door zich te ontdoen van dode huidcellen, reguleert de pH-waarde en zuivert gifstoffen.
2020-Fanllory1aabc De masker zit in soort kartonnen envelop. Het ziet er luxe uit. In dit luxe verpakking zit er een gezichtsmasker en op de achterkant van de verpakking vind je ook wat informatie en een handleiding. Het masker bestaat uit drie lagen en let je wel op dat je alleen de middelste gaat gebruiken. Op je schone huid laat dit masker 15-20 minuten intrekken. Na gebruik masseer je gezicht zacht met de rest van de serum. Het voelt mijn huid is heerlijk zacht, glad en gehydrateerde huid. Wat ik fijn vind dat je je gezicht hierna hoeft niet te wassen of je favoriete nacht crème aan te brengen. De volgende dag voelt je je huid nog heerlijk zacht, glad en gehydrateerd.

Whitening Mask €17,55

2020-Fanllory1aabb Door de toevoeging van Delentigo™ wordt de melanine in de huid gereguleerd en voorkomen. Dit natuurlijke middel is gemaakt van Zwitserse tuinkerskiemenextract in combinatie met Genisteïne en bestaat voor 96,7% uit natuurlijke ingrediënten. Deze combinatie zorgt voor een aanwezigheid van een krachtige antioxidant. Delentigo™ remt de ophoping van pigment in de huid, zorgt voor een helderdere teint, vermindert donkere vlekken en voorkomt photo-aging. Fucogel® dringt diep door in de huid en beschermt tegen vochtverlies. De toevoeging van vitamine C en AHA revitaliseert de huid, beschermt cellen effectief tegen oxidatie en stimuleert de cel vernieuwing.

FANLLORY Nourishing & Hydrating Mask en de Whitening Mask 2020-Fanllory1aa Een hele fijne maskers. Heerlijk gehydrateerd huid, glad, soepel en zacht. De maskers van Fanllory zijn premium sheetmaskers gemaakt van natuurlijk gefermenteerde, vitaminerijk kokoswater genaamd Bio-Cellulose. De ongeëvenaarde verkoelende gelstructuur die zich aan de gezicht hecht als een tweede huid, zorgt voor effectieve absorptie van het serum. te koop op de webshop FanlloryBeauty

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like