Follow:

Fashion : 5x mooie bikini`s

2022-Myjewellery2aaa

Hoi…hoi…! Het temperatuur is misschien nog niet warm genoeg maar er is bijna lente en zomer komt er binnenkort. Ik verlang wel naar de zomer en natuurlijk ook naar zomervakantie. Maar als niet op vakantie is ook heerlijk in het park of eigen tuin lekker van warme temperatuur genieten. Het is misschien nog te vroeg om over bikini over te praten maar ik vind het beter te vroeg dan te laat. Want ik heb mooi en leuke bikini`s gezien en ik wil graag met jullie dellen. Kijk je mee

Eerlijk ben ik verlang naar zonnetje, prachtige blauw en hopelijk gaat de temperatuur langzamer iets omhoog zodat wij kunnen heerlijk van het prachtige weer genieten. Als het buiten lekker weer, heb ik er zin in om in de tuin te zitten of in de natuur wandeling maken, fietsen en naar het strand. Als de zon schijnt en de temperatuur is warm genoeg, draag ik tegenwoordig petje of hoedje, zonnebril en jurk aan. Heerlijk blotte voeten op het gras of zand. Heerlijk is dat. Na een paar dagen somber weer, het is toch tijd voor lekkere weer en graag met warm temperatuur natuurlijk. Dan kunnen wij heerlijk buiten zitten, op het terrasje en naar het strand. En als je de deur uit, het belangrijk is vergeet je niet zonnebril, zonnecrème, hoedje en natuurlijk bikini mee te nemen.

Zoals boven al verteld, laat ik hieronder mooi en leuke bikini`s aan jullie zien.
2022-Kyle-Jenner2a Foto1 : Hoog broekje met strepen
Foto2 : Bikini broekje met bloemen
Foto3 : Bikini broekje MY print
Foto4 : Bikini broekje met zebraprint
Foto5 : Bikini top gekleurde streep

Ze zijn allemaal mooi en eerlijk kan ik zelf niet kiezen welke maar als ik moet toch kiezen, kies ik de bikini met hoge broek. Maar met die bloemen en zebraprint vind ik ook mooi. Vroeger droeg ik een set bikini met hetzelfde patroon maar ik vind het niet zo erg verschillende patroon te dragen. Ik combineer bijvoorbeeld bikini broek strepen met bikini top bloemen. Ik heb er zin in de zomer. Jullie ook zeker. Welke bikini kies je?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge