Follow:

Fashion : 5x outfits met witte sneakers

2020-Omoda6aaa Witte sneakers heb ik nog geen in mijn schoenenkast. Het lijkt mij erg leuk om toch te hebben. Ik daag mezelf om witte sneakers te dragen en te combineren. Benieuw hoe ik combineer deze mooie witte sneakers? Gauw snel verder kijken

2020-Omoda6a Zoals jullie waarschijnlijk al weten, draag ik graag sneakers hoewel heb ik maar een paar hebben maar de witte sneakers heb ik nog niet. Toen ik het berichtje las of ik een witte sneakers zou willen ontvangen, twijfelde ik geen seconden. Nu heb ik een witte sneakers (Thank you Omoda) van het merk PUMA. Hieronder de outfits met deze mooie witte sneakers

Witte sneakers onder een (spijker) broek

2020-Omoda6ee Als eerste in mijn gedachte is een simpel casual outfits. Zoals jullie weten naast sneakers, draag ik ook graag jeans dus het komt goed uit dat beide fashion item kan combineren. Voor eerste outfit combineer ik deze witte sneakers met een high skinny jeans, een blouse zonder mouwen en een jas als je wilt voor als het weer nog niet warm is. Maar het kan ook met flared pijpen, cargo jeans en andere jeans style, ook leuk onder andere broeken zoals pantalon, cargo broek, jumpsuit bijvoorbeeld, het kan dus allemaal! 2020-Omoda6e

Witte sneakers onder een (sport) legging

2020-Omoda6b In principe is hetzelfde net als jeans maar toch net iets anders vind ik. Voor deze outift combineer ik de witte sneakers met nepleer legging en lange blouse. Maar je kunt ook sweaters of met hoodie en of lange tshirt met mauwen of zonder. Ik vind het erg leuk simpel outfit. Het staat toch leuk en het kan natuurlijk spijkerjasje overheen of andere jassen als het weer nog niet warm is. 2020-Omoda6bb

Witte sneakers onder een maxi jurk

2020-Omoda6c Sneaker onder een maxi dress vind ik ook simpel combi maar Kijk eens! Het staat toch erg leuk combi. Als het weer nog niet zo warm is, kan je een vestje of spijkerjasje overheen.

Witte sneakers onder een korte (jeans) broek

2020-Omoda6d Onder een korte jeans of broek passen de witte sneakers perfect. Bij deze ouftit combineer ik de witte sneakers met een zwarte nepleer broek, een shirt zonder mouwen en een dunne zomer jas. Het staat toch leuk en met korte broek/jeans. Een korte broek/jeans eronder staat het stoer en ook sportief. 2020-Omoda6dd

Witte sneakers onder een kort (zomer) jurk of rok

2020-Omoda6f Een zomer jurk of rokje staat de sneaker altijd leuk. Voor deze outfit combineer ik deze sneakers met een luchtige zomer jurk. Kijk een maar het staat toch erg leuk. Onder elke jurkjes en elke rokjes staan sowieso de sneakers erg leuk. Ik zou zeker volgende keer de sneakers met rok combineren. Maar op dit moment ben ik into luchtige zomer jurkje en de sneakers. En vergeet ik niet een jas erbij te dragen als het plotseling nodig is. 2020-Omoda6ff

2020-Omoda6aa Deze witte sneakers die ik hierboven draag is het merk PUMA CALI SPORT MIX WN’S in maat 37, heeft opvallende platformzool en voorzien van goudkleurige merk opdrukken. Aan de bovenkant is van leren en aan binnenkant is gevoerd met mesh en heeft een uitneembaar voetbed en de opgevulde enkelkraag zorgt voor een prettig loopcomfort. Deze witte sneakers passen overal bij iedere outfits. Ik ben heel erg blij mee. Ze zitten lekker en het kost €99,95. Er zijn in vier kleuren beschikbaar. Ik zou graag meer sneakers willen hebben zoals deze sneakers of deze hoge sneakers. Je kunt deze mooie witte sneakers in de winkel Omoda bij jou in de buurt of online kopen. Ze verkopen heel veel schonen voor dames, heren en kinderen.

Heb jij al witte sneakers?

PINT IT
2020-Omoda6aaaa

Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like