Follow:

Fashion : Bermain salju

Zoals jullie weten heb ik altijd koude voeten, handen en ik kan niet tegen de koud en harde wind. Brrrrrr maar als er sneeuw valt, vind ik het wel leuk en graag buiten foto`s maken maar helaas deze week was Djess ziek en dus ik kon niet helaas naar buiten/natuur wandelen. En bovendien mijn mannetjes houden niet van koud weertje vooral nu sneeuw. Voor foto`s kan ik wel even tegen de koud maar dan voor eventjes ha..ha…

Omdat ik niet naar buiten kon, maakte ik dus foto`s in de achtertuin brrrrrr…maar leuk en weer en weer met sneeuw spelen hi..hi…en van Djess mocht ik ook (Djess deed middagstukje) Dus ik ging los ha..ha….Er zijn wel mislukte foto`s. En de foto`s zijn eigenlijk niet de beste (vooral de 2de en de laatste foto..mijn ogen..half dicht)! Logisch als je het sneeuw omhoog gooien dan ben ik bang terecht naar mijn ogen vallen. Goed..! in dit geval ben ik blij spelen met sneeuw voor foto`s 😉
love snow
love snow
love snow
love snow
love snow
Trui : Esprit | Handschoenen : C&A en Kruidvat | tshirt : Esprit | Sjaal : Pieces (sans-online.nl) | Jas : Zara | Jeans : Nicky jeans Fashion | schoenen : UGG

Share
Previous Post Next Post

You may also like