Follow:

Fashion : Een unieke gepersonaliseerde cap

2022-Headict1aaaaa

Hoi..hoi….! Het is misschien al meer dan een weekje geleden dat wij al in 2022 maar ik wil toch alle eerste gelukkig nieuw jaar 2022 wensen! Meestal heb ik losse blogpost om nieuw jaar te wensen maar dit jaar bij deze dus. In deze blog ga ik een unieke gepersonaliseerde cap. Kijk je mee

2022-Headict1aaa Headict webshop kende ik al want een paar jaar geleden had ik ooit met hun samengewerkt. Ik ontving toen een muts (zie hhier de blogpost). De muts zelf is helaas al versleten want ik gebruik veel vooral in de winter. Toen ik naar de headict webshop kijken, zie ik nu meer gevarieerde spullen en veel merken. Ik dacht dat toen alleen muts (ik ben vergeten, misschien ook toen al andere producten) maar goed. Nu naar de pet. Van headict mocht ik een van hun producten uit kiezen en toen vroeg ik mijn zoon of hij een pet wilt. Hij draagt graag pet. Toen ik hem gepersonaliseerde cap liet zien, zijn antwoord is jaaaaa. Ik liet hem zelf ontwerpen, welke kleur pet en tekst en welke type font kies hij. Allemaal eigen keus. Vorig jaar ontving ik het pakketje en mijn zoon mocht natuurlijk zelf uitpakken. Mijn zoon heeft eigen kanaal dus de video unboxing is al een tijdje op hun kanaal. 2022-Headict1aaaa Toen ik de pet zag, wou ik ook hebben met natuurlijk eigen naam “dhini.nl” of “dhinivlog”. Zo leuk zo`n gepersonaliseerde spullen. Voor mij ga ik in de zomer dragen want ik kan niet meer zonder pet onder de zon lopen, fietsen of zitten. Djess heeft voor snapback pet in de donker blauw kleur gekozen. Als je je pet al gekozen, kan je daarna verder naar je eigen tekst met je bijnaam, je naam, je teamnaam of je favoriete uitdrukking. Je kunt in 15 verschillende prachtige lettertypes met garen in 20 verschillende tinten, waaronder goud en zilver. De tekst wordt geborduurd. Wat nog superleuk is dat de tekst niet alleen aan de voorkant kan toevoegen maar ook aan de zijkant en achterkant van de pet, maar wel extra kosten. Je kunt ook je eigen logo laten borduren op de pet of logo van headict zelf. Of ga je kiezen tekst of logo op lederen patch. Ook zijn er 3 soorten petten. Naast petten kan je ook de muts met je eigen tekst of logo laten borduren. Genoeg keuzen dus.

2022-Headict1aa Erg superleuk unieke gepersonaliseerde pet. Djess is helemaal blij mee. Superleuk voor je zelf of als aan iemand anders als cadeautje te geven. Op zoek naar unieke cadeau, kijk maar naar headict.nl

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Liefs, Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge