Follow:

Fashion friday : 3x Esprit sweatshirts/hoodie outfits

Esprit outfit
Naast beauty producten en handige gadgets, ik ben dol op leuke kleding. En zo leuk om allerlei kleding te bekijken op de webshops. Vandaag deel ik drie sweatshirts outfits met je die ik met items van Esprit samengesteld. Benieuwd? Kijk je mee

Het weer is voor mij nog steeds koud en naast trui draag lekker comfortabel en casual kleren aan. Op webshops heb ik veel leuke kleren gezien en besloten om een outfits samen te stellen. Dit keer heb ik voor sweateshirt/hoodie kleren gekozen. Lekker compy.

Outfit #1

Esprit Outfit
De eerste outfit is lekker casual. Een hele leuke hoodie met bloemenborduursel en capuchon. En combineer ik met een joggingbroek, rode strippen sjaal en sneakers. Een lange jas een en vergeet niet de schouder tas. Ik vind de outfits is helemaal klaar.

Outfit #2

Esprit Outfit
De tweede outfit is een sweatshirt met kat printjes. In combinatie met jeans, sneaker en lange bomberjack met capuchon (dit staat in mij wishlist) vind ik de outfit is heel erg leuk en klaar. Voor deze outfit heb ik ook een tasje en sjaal erbij.

Outfit #3

Esprit Outfit
De derde outfit heb ik weer voor een hoodie gekozen. Dit keer rood strip hoodie met capuchon en steekzakje aan voorkant. Helemaal mij ding. Ik combineer met jeans, een soort UGG laarzen, sjaal en tasje. Voor de jas heb ik een korte jas gekozen. Dit jas is trend op dit moment.

Alle outfits zijn toch wel vrij simpele en casual outfits. En alle drie outfitszou ik wel zelf dragen. Echt mijn stijl. Het is wel toch niet makkelijk om outfits samen te stellen want er zijn superleuk kleding op webshop van Esprit maar het is zo leuk om te doen. Welke outfit zou jij het liefst dragen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel is samenwerken. a href=”http://dhini.nl/site/disclaimer/” target=”_blank”>disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Gabrielle

  Leuke combinaties, ik zou vooral outfit 1 dragen.

  21 February 2018 at 09:02
 • Reply Bianca

  Wat een leuke outfits vooral #2 is iets wat ik zelf ook gewoon zou dragen x

  19 February 2018 at 10:39
 • Reply Liset - Beautydagboek

  Die roze trui met katjes ziet er heel gezellig uit, dat zou wel wat voor mijn dochter zijn :).
  Liset – Beautydagboek´s last blog post ..Review | NARS NARSissist Wanted eyeshadow palette

  19 February 2018 at 10:14
 • Reply Eva

  Ik vind outfit #2 het fijnste. Zou ik zeker dragen.

  Liefs, Eva
  http://www.dark-rebel.com

  18 February 2018 at 08:58
 • Reply Fleur

  Heerlijke casual outfits voor een Lazy Sunday of een dagje waarom je even kan ontspannen

  18 February 2018 at 00:06
 • Reply Eva van den Bergh

  Zo’n grijze jas zoals bij outfit 2 heb ik zelf ook 🙂 Leuke outfits heb je samengesteld!
  Eva van den Bergh´s last blog post ..Personal update: rijlessen & m’n gedachtes over wanneer ik 18 word

  17 February 2018 at 21:44
 • Reply Claudia Struijck

  Leuke outfits heb je samengesteld! Ik draag eigenlijk alleen maar lange jurken en rokken maar die jas en sneakers uit foto1 vind ik echt super

  17 February 2018 at 11:48
 • Reply Marion Stam

  Leuke outfits. Ik ga voor nummer 1

  16 February 2018 at 20:59
 • Reply priscilla

  Leuke outfits. Ik denk dat outfit 2 het beste bij mij past omdat ik meer van de blousejes ben.

  16 February 2018 at 20:52
 • Reply Felice

  ik vind alleen outfit 3 niet zo leuk, maar 1 en 2 vind ik super

  16 February 2018 at 16:59
 • Reply Lesley van de Langkruis

  De tweede trui vind ik erg leuk zeg! Ik ging altijd graag naar Esprit, hoop na mijn bevalling dat ze ook weer leuke dingen hebben 🙂
  Lesley van de Langkruis´s last blog post ..MamaLoes Babysjop | Een groot assortiment zowel online als offline

  16 February 2018 at 15:39
 • Reply Lesley van de Langkruis

  De tweede trui vind ik erg leuk zeg! Ging altijd graag naar Esprit, hoop na mijn bevalling dat ze ook weer leuke dingen hebben 🙂

  16 February 2018 at 15:38
 • Reply Lindsey Beljaars

  Oeh ik denk dat Outfit 2 het meest in mijn straatje ligt! Wel leuk bij elkaar gezocht zo!

  16 February 2018 at 14:29
 • Reply Tineke

  Ik draag alleen maar jurkjes, maar outfit 2 lijkt mij heerlijk comfortabel.
  Liefs

  16 February 2018 at 11:57
 • Reply nicole

  De jas lijkt me heerlijk warm. De hoodie vind ik leuk vanwege de bloemen!

  16 February 2018 at 10:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge