Follow:

Fashion friday : Badjas met ritssluiting

Badjas
In dit artikel ga ik een badjes met ritssluiting zien. Eerlijk wist ik het niet dat er een badjas met ritssluiting bestaat. Benieuwd wat ik ervan vind. Lees je mee

Badjas
Deze dames badjas met rits aan de voorkant is er twee steekzakken. En door het rijgkoord in de taille en plus de rits geeft hem een sportieve look. De stof is niet dik en niet te dun. Van mij mag wat iets dik stof mogen zijn. Ik heb in maat S en het valt goed ruim. Daarnaast heeft deze badjas lange mouwen en een capuchon.

Badjas
Een fijne badjas die je met een rits dicht kunt doen. Handig daardoor de badjas niet snel open valt. Ik ben erg blij mee want deze jas zoals ik verwacht, hij is zacht, een capuchon en twee steekzakken aan de voorkant. Ideaal om mee te nemen voor weekendje weg of naar sauna. En ook voor als cadeautje. Voor meer badjas varianten, vind je op webshop BadjasParadijs

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like