Follow:

Fashion friday : black white stripes

dhini.nl
Gisteren was heerlijk weertje en ik was van plan om zelf outfit foto`s te maken. Statief klaar, camera klaar en remote controle bij de hand dan kon ik gelijk aan de slag. Ik droeg kleren die ik gisteren dagje uit was – artikel. Djess zat ook buiten en zelf gezegd dat hij mij op foto`s wilde maken. Nou dat mij droom goed uit kwam. Natuurlijk mag hij mij helpen. Met plezier maakte Djess outfit foto`s van mij en hij deed heel goed als ik naar de foto`s zien. De foto`s bewerk ik niet. En ooo hij heeft ook instructies gegeven hoe ik op foto`s mooi moest poseren hi..hi… ik ben fotograaf mama..zei hij dan. Ik voel me net als fotomodel ha..ha…

dhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nl
Als laatste mag ik boos kijken 😉 dat zei ik ook als ik Djess op foto`s vast te leggen. Ik ben blij met de foto`s dank je wel. er zijn natuurlijk ook een paar mislukte foto`s. Dat hoort bij want ik maak ook soms niet mooie foto`s.

Wearing : Jeans – Twinkeltje – artikel | Lange shirt – Pull and Bear | Shoes – Lidl| Zonnebril – Firmoo | Socks – happy socks

Photography : Djessvh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Thea

  Wat een mooie foto.s maakt onze Djess.
  Liefs van mam en oma

  13 May 2016 at 15:25
 • Reply Deb

  Wat een geweldige foto’s en té gek dat Djess de foto’s maakte en jou instructies gaf hihi. Wat heerlijk. Ik kan me voorstellen dat je ervan genoten hebt. Hij is een echte fotograaf in spé 😉 Zo moeder zo zoon.
  Deb´s last blog post ..Comment on Exotic Summer fashion & beauty wishlist by Lonneke

  06 May 2016 at 23:14
 • Reply Vlijtig Liesje

  Leuk shirt! Die streepjes blijven altijd mooi vind ik.

  06 May 2016 at 11:20
 • Reply Reshma

  Mooie outfit & mooie foto’s. je bent een mooie vrouw. liefsxx
  Reshma´s last blog post ..CLINIQUE PEP-START EYE CREAM | GLAMOUR BEAUTYLOVER

  06 May 2016 at 10:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge