Follow:

Fashion friday : black white stripes

dhini.nl
Gisteren was heerlijk weertje en ik was van plan om zelf outfit foto`s te maken. Statief klaar, camera klaar en remote controle bij de hand dan kon ik gelijk aan de slag. Ik droeg kleren die ik gisteren dagje uit was – artikel. Djess zat ook buiten en zelf gezegd dat hij mij op foto`s wilde maken. Nou dat mij droom goed uit kwam. Natuurlijk mag hij mij helpen. Met plezier maakte Djess outfit foto`s van mij en hij deed heel goed als ik naar de foto`s zien. De foto`s bewerk ik niet. En ooo hij heeft ook instructies gegeven hoe ik op foto`s mooi moest poseren hi..hi… ik ben fotograaf mama..zei hij dan. Ik voel me net als fotomodel ha..ha…

dhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nldhini.nl
Als laatste mag ik boos kijken 😉 dat zei ik ook als ik Djess op foto`s vast te leggen. Ik ben blij met de foto`s dank je wel. er zijn natuurlijk ook een paar mislukte foto`s. Dat hoort bij want ik maak ook soms niet mooie foto`s.

Wearing : Jeans – Twinkeltje – artikel | Lange shirt – Pull and Bear | Shoes – Lidl| Zonnebril – Firmoo | Socks – happy socks

Photography : Djessvh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like