Follow:

Fashion friday : Bloopers outfit foto`s

mislukt
Een tijdje heb ik ooit mislukte foto`s geplaatst. Ook maak ik nog steeds mislukte foto`s. Ze zijn niet allemaal even erg of lachwekkend, nee. Gewoon niet zo charmant foto`s zeg maar. Toen Djess mij op foto`s wilde maken. Het was fun en graag dat Djess mij weer helpen. Er zijn wel aantal mislukte foto`s. Het lijkt mij leuk om vandaag een paar laten zien.

misluktmisluktmisluktmislukt

Welke foto vind je het leukste?

Photography : Djessvh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Deb

  Hihi, leuk! Echt mislukt kan ik ze niet noemen. Zie wel dat jullie veel lol hadden 😉
  Deb´s last blog post ..Comment on Benefit’s Brow Collection finally released! by Deb

  15 May 2016 at 23:14
 • Reply Marle

  Haha, heel charmant! Leuk dat je ze publiceert 😉

  13 May 2016 at 18:50
  • Reply Dhini

   Ha..ha… dank je wel!

   14 May 2016 at 16:23

  Leave a Reply

  CommentLuv badge