Follow:

Fashion friday : Boyfriend jeans

boyfriend jeans
Recent ontvang een pakketje met daarin Fashion items namelijk Boyfriend Jeans en een Sweater. Een tijdje geleden zocht ik een boyfriend jeans en vandaag laat ik jullie boyfriend jeans outfit zien. Benieuwd waarom ik een boyfriend jeans graag heb? Lees dan snel verder…


boyfriend jeans
Deze boyfriend jeans heeft een licht wassing blauw kleur. Hier en daar zijn er kleine scheuren die geeft wat extra stoer geven. Ik draag deze boyfriend jeans in maat M en zonder riem aan. Het is een beetje wijd als je zonder riem maar niet vervelend of zakken als je hem draag. Het kan nog draagbaar dus met riem of zonder. De jeans is niet zo dik daardoor draagt zich prettig. Deze stoere boyfriend jeans zit lekker en heeft knoopsluiting met een rits- en heeft zakjes aan de voorkant en achterkant. Handig! Ja… Ik vind het erg handig als broek er zakjes aan de voorkant en achterkant.

boyfriend jeans
Ik combineer met een sweater. Deze sweater is in maat M en grijze kleur. Geen poes pas maar toch fashionable door de statement mouwen. Ik heb met opzet de laatste tijd maat M gekozen omdat ik graag niet zo strak kleren aan. Ik vind de maat M prima en ik heb niet verkeerd gekozen. Gelukkig heb de boyfriend jeans in maar M besteld, anders te klein (meestal maat S). De trui zit er lekker en comfortabel. De materiaal van de sweater is fijn, niet te dik en niet te dun. Het kan gedragen in dit seizoen zoals nu, niet te warm en niet te koud. En bovendien ben ik niet zo dol op de wind en deze sweater is perfect voor mij. En met de stoere boyfriend jeans is mij look klaar. Ready to go!

Maar je kunt ook natuurlijk combineren met andere bovenkleding zoals tanktop, tshirt of bloouse en leuk jasje. Je kunt combineren naar je eigen outfit stijl. In dit geval ben ik heel erg blij mij met mijn nieuw kleding. Ben je op zoek naar boyfriend jeans? Shop je ze op de webshop comegetfashhion

Veel shopplezier

boyfriend jeans
boyfriend jeansboyfriend jeans

WEARING : Boyfriend jeans ( ComeGetFashion ) | Tas – Kipling ( Duifhuizen ) | Sandaal – Xsensible

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Mieke | mieksmind

  Boyfriend jeans is leuk maar zelf zou ik het anders combineren. Dan juist een mooie vrouwelijke hak eronder.
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Photodiary 153 – Ijskoffie, Instagram bewerken & Girls night out

  28 May 2018 at 15:56
 • Reply Eline

  Ik ben zelf niet zo een fan van boyfriend jeans, maar ik vind deze kleur wel helemaal te gek! Je ziet er lekker casual uit zo.
  Eline´s last blog post ..De eerste babytheek opent zijn deuren!

  28 May 2018 at 15:10
 • Reply Liset - Beautydagboek

  Leuke webshop is het! Ik zie er altijd veel leuks voorbij komen.
  Liset – Beautydagboek´s last blog post ..Met deze Dove shower mousse kun je douchen èn scheren!

  27 May 2018 at 11:15
 • Reply Linda

  Ik hou wel van een casual outfit. De items staan je erg goed! ?

  26 May 2018 at 15:02
 • Reply Natalia

  Staat je leuk! Mijn staan boyfriendjeans jammer genoeg niet. 🙁
  Natalia´s last blog post ..Outfit: Bloemetjesprint

  26 May 2018 at 12:59
 • Reply Marion Stam

  Leuke jeans maar ik zou er zelf sneakers onder dragen en de pijpen een keer omslaan zodat je je enekels ziet.
  Marion Stam´s last blog post ..Hou ik een zomerstop? Ja of nee?

  26 May 2018 at 11:12
 • Reply Kreanimo

  Staat je super zeg!
  Ik heb dat dus niet – misschien toch eens in mijn kast hangen!

  26 May 2018 at 08:06
 • Reply priscilla

  Die broek staat je erg leuk! De webshop vind ik trouwens ook geweldig.

  25 May 2018 at 20:03
 • Reply Jouvence

  Ja! Liefde voor de boyfriend jeans, hij staat je erg mooi.
  Jouvence´s last blog post ..Mijn ervaring met de prikpil

  25 May 2018 at 17:38
 • Reply Mariëlle

  Stoere boyfriend jeans heb je aan zeg! Zelf ben ik niet echt een boyfriend jeans ‘fan’ ik laat dit model liever aan de mannen over. Maar fijn te zien dat jij hem wel kunt waarderen 😉
  Mariëlle´s last blog post ..ik testte een multi award winning Tanning Foam

  25 May 2018 at 14:36
 • Reply Lodi

  stoere broek hoor en staat je prima. Ik zou het eigenlijk gewoon een moeten proberen, want denk nu dat het me niet zou staan, maar weet dat eigenlijk niet zeker

  25 May 2018 at 11:05
 • Reply Laura

  Ik vind deze jeans altijd zo mooi staan bij anderen, maar bij mij staat het helaas voor geen meter.. Jou staat ‘ie super trouwens!
  Laura´s last blog post ..Caudalie’s Grape Water

  25 May 2018 at 10:58
 • Reply Jessica - Foodie Feest

  Dat ziet er uit als een super comfy outfitje 🙂
  Jessica – Foodie Feest´s last blog post ..Gastblog: Voeding in jouw voordeel

  25 May 2018 at 10:55
 • Reply nicole

  Ik vind dat altijd zo’n leuke naam voor een spijkerbroek! Maar ik vind hem niet zo flatteus.
  nicole´s last blog post ..Wat doe jij met je vakantiegeld? + top 3 vakantiegeld bestedingen

  25 May 2018 at 10:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge