Follow:

Fashion Friday : Cargo, Loungewear set en Tshirt

2020-Femme-Luxe6a Tijd voor Fashion friday. Een tijdje geleden heb ik een bestelling geplaatst. Het pakketje is al binnengekomen en vandaag laat ik je weer nieuw fashion items zien. Kijk je mee

In het pakketje zit er vier kleren die ik zelf heb uitgekozen. Ik bestelde een Cargo. Deze cargo broek heb ik eerder besteld, zie je hier. Dus vandaar dat ik weer een Cargo broek koos maar dan in andere maat. Vorige keer is in maat 10 en deze broek in maat 8 en het is perfecte maat voor mij. Yes! Ik ben blij. Er is ook in andere kleur beige, groen leger en deze zwart broek. En er zijn veel meer soorten joggers 2020-Femme-Luxe6abb Het is nooit genoeg om meer loungewear in je kast te hangen. Deze loungewear set zijn anders dan vorige loungewear. Deze loungewear set heeft rib stof, lekker zacht. Aan de voorkant zijn er twee zakken (niet zo diep helaas maar wel fijn) en lange mouwen. Ik draag twee kleuren de bourdoux en groene olive kleur, maat S/M. 2020-Femme-Luxe6abbb 2020-Femme-Luxe6ac 2020-Femme-Luxe6acc 2020-Femme-Luxe6ad 2020-Femme-Luxe6add 2020-Femme-Luxe6ae Op dit moment ben ik into T-shirt. Ik draag heel graag Tshirt in grote maat. Deze T-shirt is maat L maar het is niet groot, het juist net als maar M. Aan de voorkant staat tekst LA FEMME en Leopard lip, net als T0shirt die ik vorige keer besteld, zie je hier. De ronde hals love it. Heerlijk luchtig T-shirt. Ee dikke yes! Deze T-shirt is verkrijgbaar in maat S, M, L en XL. Stuk voor stuk ben ik erg blij met mijn zelf gekozen kleding items. En ik zou heel graag andere kleding weer bestellen zoals T-shirt, Joggers, Loungewear en nog veel meer fashion items. Je wordt hebberig van als je bij de webshop rondsnuffelen, ik wel. Check dus snel de webshop Femmeluxefinery. Veel shopplezier!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like