Follow:

Fashion friday – Comfy Outfit

2019-Sacha-Laarzen11aaaaaaa Happy Fri-yay allemaal!! Het weekend staat voor de deur…heerlijk! Het is stil in mij blog. Dit jaar post ik vooral bijna eind van dit jaar heel weinig. Een week is het maar een of twee blogposten online gekomen. Op dit moment ben ik toch weinig inspiratie, tijd te kort en nog veel andere redenen. Toch is het wel hoor af en toe offline. Geen verplichtingen maar i mis het wel blogwereld dus ik ga zo weer mij blog aandacht te geven. Hopelijk lukt het wel. Maar vandaag in deze blogpost laat ik jullie mijn outfit zien. Kijk je gezellig mee?

2019-Sacha-Laarzen11aaaaaa De laatste tijd draag ik graag oversized kleren. Vooral nu wintertijd is het heerlijk om weer de hoodie of sweater te dragen. Ik draag een legging die ik bij de Lidl gekocht. Een iets dikke legging is zeker must have voor kou weertje. Hoodie met fleece aan de binnenkant draag ik ook heel graag voor winter periode. Ik combineer met teddy bear jeans jas die ik in de sale had gekocht. Aah zo blij mee. Om mijn outfit af te maken draag ik een mooi bruine laarzen. Van de winkel Sacha mocht ik schoenen uitzoeken (superleuk, dank je wel!). Na rondgesnuffeld op de Sacha website, heb ik voor deze bruine laarzen gekozen.Deze laarzen heeft platte hak (de schachthoogte is 31 cm, de schachtomtrek is 35,5 cm.). De ronde neus ende houtlook zool geeft de laarzen een vintage look. Deze bruine laarzen kan je ook combineren met jeans of je favoriete jurk/rok. Nog meer schoenen wil ik hebben van laarzen tot sneakers. De hoge laarzen bruin is ook zwarte kleur beschikbaar. Als je deze laarzen ook leuk vindt, nu in de sale.

2019-Sacha-Laarzen11aaa 2019-Sacha-Laarzen11aaaa 2019-Sacha-Laarzen11aaaaa 2019-Sacha-Laarzen11aaaaaaaa
WEARING : teddy jas : stradivarius | Heuptas : Mango | Hoodie : Tweedehands | Leggings : Lidl | Laarzen : Sacha schoenen

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Bouchra

  Heerlijk comfy ziet dit eruit!

  25 November 2019 at 10:42
 • Reply Jurgen

  Ik hou ook wel van oversized, zeker in de herfst/winter!

  25 November 2019 at 09:29
 • Reply Sherry

  Wat een prachtige outfit meid.ik houd van dit soort outfits.

  24 November 2019 at 19:23
 • Reply Alex

  Wat een leuke outfit! Ik ben ook nog op zoek naar mooie laarzen voor de winter, leuke tip! 🙂

  24 November 2019 at 17:58
 • Reply RaGaSto

  Ik heb zelf niet zo veel met damesmode, maar leuk om te lezen dat je enthousiast wordt van je outfit.
  RaGaSto´s last blog post ..Strijd om een rolstoel voor het echie

  24 November 2019 at 00:24
 • Reply Georgina Lifestyle

  Mooie outfit! Ik houd van oversized. En succes verder met alle drukte! 🙂

  23 November 2019 at 01:46
 • Reply Hilde

  Nice! Hele leuke outfit.

  22 November 2019 at 20:33
 • Reply Heni Herawati

  Is good….apek????

  22 November 2019 at 10:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge