Follow:

Fashion friday : #dhini_nlFashion – jan2019

2019dhini-NLFashion1a
Het is nu februari. OMG! wat tijd gaat snel! Ik ga beginnen deze maand met Fashion blogpost. Ik wil eigenlijk Fashion friday met DSLR camera gebruiken maar het is lastig als je in eentje foto maken. De makkelijkste en snelle manier is met smartphone, net als ik bij Djess ook doe. Onze intas account @djessvh en @dhininl. Vorige maand heb ik veel trui en of hoodie of sweater gedragen. Want tja het weer is nog koud. Misschien hebben jullie al gezien op mijn insta maar hier laat ik alles bij elkaar. Kijk je mee.


Ik draag vaak simpele kleding, top en broek/jeans aan. En ik ben heel erg blij dat ik nu genoeg trui in mijn kledingkast. Ik kan ze lekker afwisselen te dragen. Ik heb ze in de sale gekocht en een paar oude trui.

2019dhini-NLFashion1aa
Foto1 : Ik droeg een broek en een oude trui. Deze trui is maat . De jas is lekker ruimte hoewel is dit kindermaat 164. Jongen jas.
Foto2 : Bij bershka heb ik deze trui besteld in maat M. Lekker pluffy, alleen aan de korte kant, jammer. Ik wil nu kleding die ruimte/oversized hebben. Maar ik ben blij met deze trui.

2019dhini-NLFashion1aaa
Foto1 : Een kinder trui weer maar deze wel lekker ruimte/oversized genoeg voor mij. Love it
Foto2 : Deze heb ik ook bij bershka besteld in maat M. Ja..ja… de laatste tijd draag ik liever maat M of iet groot. Vroeger droeg ik altijd maat XS en of S.

2019dhini-NLFashion1aaaa
Foto1 : Deze trui is ook van bershka, maat M
Foto2 : Hoodie in maat M. Ik heb deze bij de zeeman hier in de buurt gekocht. Wat ik leuk/lekker vind dat deze hoodie aan de binnenkant fleece materiaal. Dat vind ik heel fijn met dit weertje. Ik heb ook de chill broek van deze hoodie, ook in de sale gekocht, alleen heb ik niet dezelfde tijd gekocht.

2019dhini-NLFashion1aaaaa
Foto1 : Ik ben heel erg blij met de legging en ook de trui. De legging heb bij Pull & bear besteld in maat M en de trui is zara kinderkleding maat 164. Leuk combinatie ook vind ik.
Foto2 : Ja..weer kindermaat 164 en i love it
Foto3 : Ik schaam niet om kindermaat te dragen. Het zit lekker en de maat is toppie! Ik draag kindermaat is niet voor de eerste keer. Toen ik de eerste keer naar Nederland kwam, had ik ook kindermaat trui bij Vogele gekocht.

Gewoon dagelijks outfit die ik altijd graag dragen. Simpel, causale en belangrijk is lekker comfortabel.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Sa

Share
Previous Post Next Post

You may also like