Follow:

Fashion friday : Flower yarn sweater

Fashion #3
Langzamer is het weer iets stuk minder koud. Toch draag ik nog liever lange mouwen. En op dit moment ben ik dol op sweater of hoodie. Vandaag show ik aan jullie mijn nieuwe sweater. Het is simpel casual sweater maar …

Fashion #3
De sweater is stuk leuk en vrolijker met gekleurde borduursels aan de voorkant. Deze casual sweater heeft oversized ballonmouwen en brede boorden aan de onderzijde. De trui is aan de voorzijde voorzien van gekleurde borduursels in de vorm van bloemen. Vroeger bestelde ik altijd maar XS/S maar tegenwoordig kies ik groot maat. Deze Sweater heb ik in maat M besteld. Al oversized sweater nu extra oversized. Heerlijk luchtig en wat nog fijn is dat deze sweater niet crop style. Ik zie vaak erg leuk sweater of hoodie maar ze zijn crop style. De lengte van deze sweater is yes voor mij. Ik bestelde deze sweater op webshop Didi

Fashion #3
Fashion #3

WEARING : Jeans – Stradivarius | Shoes – sacha | Sweater – Didi

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like