Follow:

Fashion friday : Herenarmbanden

2017_Trendhim1a
Ha…deze keer de sieraden armbanden niet voor mij maar voor mijn man. Ja… mij site heeft ook aandacht voor mannen. Niet zo vaak en niet regelmatig updaten maar vandaag is er kans. Voor hem heb ik twee armbanden die ik vandaag aan jullie stuk per stuk laten zien. Lees en kijk je mee

Een tijde geleden ben ik benaderd door webshop Trendhim om herenarambanden uit te zoeken. Ik zei geen nee want mijn man draag het wel armband. Ik heb twee mooie herenarmbanden gekozen.

2017_Trendhim1ab
2017_Trendhim1abb
Zwarte Leren Retro Armband van het merk Lucleon. De armband heeft leuk patroon geplooid en heeft een magnetisch slot. Het openen van de armband dus erg gemakkelijk en snel. De materiaal van de armband is van leer met roestvrij staal, alleen de armband is niet zo flexibel, misschien omdat nog nieuw is.

2017_Trendhim1ac
2017_Trendhim1acc
Blauwe Gedraaide Leren Armband is een mooie blauw armband. Deze armband is van het merk Trendhim zelf. Dit is een lange armband die je meerdere keren rond je pols draaien en vastmaken met vier verschillende knoppen. De armband is van leer en heeft breed van 6mm en 18cm lengte. Op verschillende lengte kan je de armbandje worden vastgemaakt en de rest kan je het zelf makkelijk kort knippen als je wilt.

2017_Trendhim1aa
Beide herenarmbanden staat goed op mijn man pols. Trendhim is een webshop sieraden en accessoires voor mannen. Ze verkopen maar lief 5140 unieke producten op hun voorraad zoals kettingen, oorbellen, tassen, scheerkwasten, stropdassen en veel meer. Bezoek dus op Trendhim webshop voor als cadeautje je vriend, vaders, opa, broers en oom.

Draag je je papa, opa, broer, oom en je vriend ook sieraden?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Sarah

  De zwarte vind ik de mooiste 🙂 Mijn papa en vriend dragen allebei geen armbanden maar sommige vrienden wel 🙂
  Sarah´s last blog post ..Oreo Crown Pavlova for Belgiums National Holiday

  24 July 2017 at 09:30
 • Reply Anja

  Leuke armbanden, maar ik zie mijn man en zoon deze nog niet dragen.
  Anja´s last blog post ..Wat is zwemmerseczeem en (natuurlijke) behandeling

  15 July 2017 at 20:05
 • Reply Tiffany

  Toffe armbanden, vooral de eerste vind ik leuk.
  Tiffany´s last blog post ..Fishnet Tights Near The Haarlem Canal

  15 July 2017 at 18:56
 • Reply Susan | susanblogt.nl

  Niet mijn stijl, maar wel leuke en bijzondere sluitingen 🙂
  Susan | susanblogt.nl´s last blog post ..DAGJE EFTELING: CAMERA BIJNA KAPOT IN BOBSLEE & 1E KEER SYMBOLICA

  15 July 2017 at 17:57
 • Reply Emmy van Meir

  De zwarte vind ik het mooist. Je brengt me meteen op een idee voor de verjaardag van mijn man deze maand. 😉

  15 July 2017 at 16:06
 • Reply Suzanna

  Mijn man draagt voornamelijk zijn trouwring maar hij draagt wel eens een armband met kralen. Als ik hem eentje zou geven van de twee die jij laat zien op je blog dan zou ik de eerste kiezen want die vind ik stoerder dan de tweede. Leuke blogpost!

  15 July 2017 at 14:31
 • Reply alexa

  die eerste vind k vooral heel eluk omdat ie lekker mannelijk is!

  15 July 2017 at 12:40
 • Reply Daisy Ollefers

  Gave armbanden, vooral die eerste. Mijn man draagt alleen zijn trouwring. Als hij niet hoeft te werken.
  Daisy Ollefers´s last blog post ..5x mijn favoriete films

  15 July 2017 at 11:05
 • Reply Danella

  Mooie armbanden zeg. Zie alleen m’n vriend nog niet dragen haha.
  Danella´s last blog post ..Krokante KFC drumsticks

  15 July 2017 at 10:27
 • Reply Deb

  Mooie armbanden, vooral de zwart leren armband.Doet me wel een beetje denken aan Buddha to Buddha.
  Deb´s last blog post ..Flamingo pink nailpolish

  14 July 2017 at 22:26
 • Reply Girls-things

  Gave armbanden.
  Ik vind ze ook wel wat stoers hebben. Leuk hoor!
  Girls-things´s last blog post ..Budget shoppen: mijn tips

  14 July 2017 at 13:42
 • Reply nicole

  Ik vind dat magnetische slot erg goed gevonden. Lekker makkelijk zo’n sluiting. Ik vind het sowieso hele leuke armbanden!
  nicole´s last blog post ..Hoe voorkom je dat mensen je huis inkijken?

  14 July 2017 at 13:30
 • Reply Beau Bewust

  Wat een toffe armbanden!

  14 July 2017 at 13:16
 • Reply Kevin

  Ah wat super leuk dat je eens een artikel hebt voor mannen, je hebt mooie armbanden uitgekozen
  Kevin´s last blog post ..NEW YORK within two months

  14 July 2017 at 13:01
 • Reply Marleen Zoë

  Ik ga snel kijken bij de webshop want binnekort zijn ik en mijn vriend een half jaar samen en ik wil wat kleins voor hem kopen. Thanks voor de tip!
  Marleen Zoë´s last blog post ..Thistle and Weeds

  14 July 2017 at 13:00
 • Reply Rachel

  So cool! Great post! Love it!

  http://chicglamstyle.com

  14 July 2017 at 12:47
 • Reply Mylou

  Vooral die zwarte armband vind ik mooi! Leuk om ook eens aandacht te besteden aan mannensieraden 🙂
  Mylou´s last blog post ..Mega winactie blogverjaardag

  14 July 2017 at 12:18
 • Reply Lodi

  Ik vind de zwart leren retro armband erg mooi, Mijn man draagt alleen wanneer hij vakantie heeft een armband die zijn zoons voor hem hebben gemaakt :), maar ik vind deze erg mooi, wie weet krijg ik hem e nog eens aan.

  14 July 2017 at 11:46
 • Reply Laura | Travelvibe

  Nou ik vind dat blauwe bandje zelf ook wel leuk 😉

  14 July 2017 at 11:28
 • Reply Natasja

  Nee niemand echt in mijn familie die sieraden draagt, daar moet je wel een bepaald type voor zijn denk ik. Maar ze zijn prachtig….

  14 July 2017 at 11:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge