Follow:

Fashion friday : Koral Lustrous High Rise Legging

Koral Legging
Een tijdje geleden las ik mijn mailbox. Ik had een mail van Koral gekregen met de vraag of ik een Koral product wilde ontvangen voor mijn blog. Na dat ik hun webshop heb bekeken, heb ik zonder twijfel ja gezegd. I Love fashion dus waarom niet. Vandaag laat mijn nieuwe wet look legging met hoge taille aan jullie zien. Kijk je mee?

Koral Legging
Lange blouse en Denim teddy van Stradivarius | Shoes Puma | Legging van Koral

Er is altijd tijd om rond te snuffelen op de Koral webshop want tja er zijn veel leuk items. Ik was op zoek naar een wet of leder looks legging. En toen ik op Koral’s webshop een item mocht uitzoeken, vielen ogen op deze legging met hoge taille. Ik heb in maat M gekozen. Deze legging is gemaakt van Infinity-stof. De legging heeft een fijn elastisch stofje waardoor deze heel comfortabel zit en de lengte is perfect. Deze legging heeft een wet look of leder look. Op dit moment combineer ik deze legging met lange een blouse en sneakers Je kunt deze legging ook combineren met een rokje of jurkje met hakken, sneakers.

Met plezier draag ik deze legging en combineer ik bijvoorbeeld met een rokje of jurkje en of lange blouse zoals nu op deze outfit foto`s. Ik ben niet zo van hoge hakken dus vandaar dat ik koos voor platte schoenen, enkellaarzen of sneakers. Dan ben je klaar met de outfit, love simpel en casual look. Er komt zeker een andere outfit met deze legging. Deze legging kun je op de Koral webshop bestellen.

 
Koral LeggingKoral LeggingKoral LeggingKoral LeggingKoral Legging
Lange blouse en Denim teddy van Stradivarius | Shoes Puma | Legging van Koral

Draag jij ook graag leggings?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like