Follow:

Fashion friday : Logo

Fashion friday 11a
Een paar dagen terug liet ik een t-shirt bedrukken met tekst en afbeeldingen zien. Ik heb eentje voor hem gemaakt logo NASA. Djess wilde zo graag t-shirt of sweater met logo NASA en ESA hebben maar nergens vinden in kindermaat, wel groot maat zie ik bij de H&M. Toen heb ik ook op zijn hemd (zie mij story, hier) gemaakt maar tja het ziet er niet zo perfect uit. Maar hij is erg blij en ook deze t-shirt met NASA logo. Hij draagt liever iedere dag en tja ..hij draagt drie dagen met hetzelfde t-shirt aan. Het is niet zo leuk voor mij natuurlijk want ik maak dagelijks zijn outfit zie hier en hier. Ik zou graag meerdere t-shirt met logo NASA en ESA in vershillende kleuren voor hem maken. Maar het is niet zo makkelijk en het kost tijd. Tshirtbedrukken is dus de beste oplossing. Meer foto`s kan je verder kijken hieronder

Fashion friday 11aFashion friday 11aFashion friday 11a

WEARING : Kort broek – Hema | T-shirt – tshirtbedruken | sandaal – Zara | Petje – kado | Denim jas – Zara

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?


Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Saskia

  Wat is dat een super leuk t-shirt geworden! Mooie foto’s ook!
  Saskia´s last blog post ..Caravan Pimpen – Deel twee. Een video verslag

  11 November 2018 at 14:33
 • Reply orriens nicole

  Ik vind het contrast mooi tussen de herfstblaadjes en de korte broek! Dat geeft mooi aan hoe raar de temperaturen waren!

  11 November 2018 at 13:40
 • Reply The lemon kitchen

  Stata hem super leuk!

  11 November 2018 at 09:52
 • Reply Leslie

  Ach wat leuk. Het staat hem heel goed.

  10 November 2018 at 00:02
 • Reply Melissa

  Het staat hem echt goed. Zelf bij nasa geweest echt aanrader mocht je ooit naar Amerika gaan

  09 November 2018 at 22:27
 • Reply Mira

  Ah wat staat ´ie leuk op alle foto´s! Shirt staat ´m tof:)

  09 November 2018 at 19:02
 • Reply Rosanne

  Wat een goed idee om zelf te maken, als je het shirt niet kunt vinden!

  09 November 2018 at 18:08
 • Reply Evelien

  Wat een leuk shirt is het geworden!

  09 November 2018 at 16:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge