Follow:

Fashion friday : Sjaal met verhaal (Sjaal Rood Okergeel Oranje)

Fashion friday : Sjaal met verhaal (Sjaal Rood Okergeel Oranje)
Als het herfst of winter seizoen komt, gebruik ik weer een sjaal. Niet alleen als naar buiten ga maar in huis draag ik ook een sjaaltje. Ik krijg koud in de nek als dus sjaal is echt must have voor mij. Vandaag laat ik een heel erg leuk sjaal aan jullie showen. Sjaal met verhaal in Rood Okergeel Orange kleur. Kijk je mee

Sjaal met verhaal
Sjaal met verhaal staat voor het creëren van werk voor vrouwen in Nepal en Thailand. De nadruk ligt op Nepal. Er wordt samengewerkt met een 35-tal ondernemers en projecten die allemaal één tot twee keer per jaar bezocht worden. De eigenares is werd geraakt door de prachtige bevolking en de schoonheid van de natuur. Ze voelde de behoefte om een langere tijd vrij te nemen en heb bij mijn werkgever een verzoek voor een sabbatical ingediend. Sjaals en onderzetters van viltballetjes die ik inkocht voor familie en vrienden waren dusdanig populair dat ik verzoeken kreeg om tijdens mijn sabbatical extra producten in te kopen en uit te kijken naar nieuwe producten…. En zo is in het kort Sjaal met Verhaal ontstaan!

Sjaal met verhaal
De sjaal heeft afmetingen van ongeveer 80x190cm. Best groot maat maar juist die ik zocht. Het is gemaakt van Katoen & Acryl. Deze heerlijk zachte sjaal komt uit Nepal in de kleuren rood, okergeel en oranje. Het kan gewassen worden op 30 graden.

Fashion friday : Sjaal met verhaal (Sjaal Rood Okergeel Oranje)Fashion friday : Sjaal met verhaal (Sjaal Rood Okergeel Oranje)
Heerlijk zachte sjaal zonder kietel op je huid/nek. De kleur is er mooi vind ik. Ik ben heel erg blij mee. Het weer stuk kleurig met deze kleurige sjaal. Deze sjaal is ook verkrijgbaar in het formaat kleine sjaal en het formaat plaid. Zoek je nog een sjaal of plaid, vind je meer producten op webshop Sjaal met verhaal. Leuk voor je zelf of als cadeautje weg te geven.

Tip : Sinterklaas/Kerst cadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like