Follow:

Fashion friday : Turtleneck en Ronde hals

ronde hals
Voor in de herfst en winter tijd draag ik liever trui of sweater of shirt met lange mouwen en belangrijk is voor mij dat de top heeft turleneck en ronde hals. Gewoon mijn nek goed bedekt want ik kan niet tegen de koud.

Untitled
In mijn kledingkast heb ik aantal truien, jurkjes, sweaters, t`shirt met turtleneck en ronde hals stijl en de meeste heb ik ze in de sale gekocht. Maar zoals andere mensen wil ik ook meer hebben 😀 vooral nu sale tijd, oeeeh la la…. kriebel om wat te kopen. Alleen moet ik nog sparen dure dure smaak. Dus hopelijk ben ik sterk om de kleding te kopen. Jammer maar het kan niet anders. Dus alles jullie mij willens sponsoren, is het hartstikke welkom. Echt!

En Let op voor de zomer draag ik lekker tank top natuurlijk maar dan wel moet warm genoeg, boven 23 graden.

Turtleneck
Ronde halsRonde hals

Liefs
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like