Follow:

Fashion friday : Winterjas

Winter jas
Het was zondag en de zon scheen maar brrrr zo koud. Toch besloten Djess en ik even fietsen. Door de zon en tussen de bomen voelde het weer toch lekker warm maar op de dijk oei…en wij fietsen tegen de wind…oei…oei… zo zwaar en kooooud en probeerden wij zo snel fietsen maar dat ging niet zo makkelijk. Thuis heeft mij zoon lekker warm thee met twee koekjes verdiend. Oja…dit foto`s heeft mijn zoon gemaakt – thank you!

Wearing : Winter jas : Bershka | Jeans : H&M | Shoes : UGG | Muts : Zelfgemaakt | Sjaal : Sjaal met verhaal | Rugzak : Asos

Winter jas
Deze winterjas heeft leger groen kleur met grote zak aan voorkant en capuchon. Dit soort zakjes zoek ik op een jas. Eigenlijk zoek ik winter rode jas maar nergens kan vinden. Ik draag in maat M. Lekker ruimte en wat nog lekker is dat de jas lekker warm. De lengte is prima, onder de kont, boven de knie. Van binnenkant is er elastiek koord die je strak maakt maar dan doe ik niet. Ik vind het niet zo fijn. Laat lekker los..heerlijk de ruimte. De ritsluitng is helaas een beetje vervelend aan het begin. Ik moet dus de ritssluiting dicht blijven als ik aan en uit, anders kan ik niet meer de jas dicht.

Winter jasWinter jasWinter jas

Photography : Djessvh – Canon 80D + 40mm

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like