Follow:

Fashion friday : Yes! Rode winterjas

2019-Rodewinterjas9aaaa Yes! Eindelijk is mijn nieuwe rode winterjas binnengekomen. Wie mij volgt op insta heeft vast al insta story voorbij zien komen dat ik deze rode jas heb binnen ontvangen. Natuurlijk ben ik erg heel blij mee want tja ik wilde zo graag winterjas in rode kleur. En hei.. het is bijna herfst. Het wordt sneller donker, natter en brrr koud. Met deze nieuwe rode jas ben ik klaar voor koude weertje.

2019-Rodewinterjas9aa Wanneer het weer kouder wordt, is het weer tijd om winterjas aan te trekken. Ik ben dol op jassen en niet alleen de jas voor de winter maar ook voor herfst, lente en voor in de zomer. Love jassen. Een tijdje was ik opzoek naar dames winterjas in rode kleur. Dankzij de webshop onlinewinterjas.nl is een van mijn wensen uitgekomen (Dank u wel). Deze mooie rode winterjas heeft twee zakken aan de voorkant, capuchon met neppe bont (de bont afhaalbaar), ritssluiting met knopen. De voering is 75% polyster 25% katoen en lichaam voering is 100% katoen. De jas voelt niet zwaar aan en lekker warm.

2019-Rodewinterjas9a 2019-Rodewinterjas9aaa 2019-Rodewinterjas9aaaaa Ik ben heel erg blij met deze mooie rode winterjas. De lengte zoals ik zocht. Superblij mee. Nu zoek ik winterjas voor mijn man, op de site van onlinewinterjas.nl vind ik veel mooie winterjassen voor dames en ook winterjassen voor heren.
Wat vind jij van mijn nieuwe rode jas?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Renata Feyen

  Helemaal mijn smaak – ben een fan van rood en is inderdaad perfect van lengte 🙂

  03 October 2019 at 17:30
 • Reply MC Kleuver

  De jas staat je goed. Het geeft een mooi contrast met je donkere haar.
  MC Kleuver´s last blog post ..Zonsondergang | Ik kijk er graag naar

  29 September 2019 at 12:27
 • Reply charlotte swart

  De jas staat je echt super goed.

  25 September 2019 at 16:49
 • Reply Gea

  Een hele leuke jas! Staat je mooi ook

  24 September 2019 at 14:13
 • Reply ingrid

  super leuke jas. mooie rode kleur ook. ideaal voor het najaar

  24 September 2019 at 13:22
 • Reply Natalia

  Echt een super leuke jas! Staat je ook goed. Ik draag rode rokken, truien en shirts, maar ik heb nog geen rode jas. Uiteindelijk kies ik in de winter meestal voor neutrale winterjassen. Al vind ik deze jas wel heel leuk!

  23 September 2019 at 21:30
 • Reply nicole orriens

  Hij lijkt me heerlijk warm, en heel praktisch.

  22 September 2019 at 12:29
 • Reply Ciska

  Die heb je vandaag nog niet nodig ? maar vind hem wel heel gaaf!!

  22 September 2019 at 10:04
 • Reply Cynthia

  Het ziet er lekker warm uit! Rood is niet echt mijn kleur, maar staat jou erg goed!

  21 September 2019 at 18:15
 • Reply Melissa

  Wat een gave jas, staat je super goed! Ik vind rood echt een toffe kleur voor een (winter)jas, ik hou zelf ook wel van wat kleurtjes!
  Melissa´s last blog post ..Ongezouten mening

  21 September 2019 at 13:46
 • Reply girls-things

  Die is echt super leuk, Ik heb zelf ook een rode winterjas. Hou echt van die kleur.

  21 September 2019 at 10:37
 • Reply Monique

  Wat een mooie jas en ook een heerlijke lengte. Daar kom je de winter wel mee door.

  20 September 2019 at 18:29
 • Reply Frederique

  Ik vind dit ook een mooie lengte. Ik moet dit jaar ook een nieuwe jas want vorig jaar mijn beloved winterjas moeten weggooien. Die was echt door en door geleefd.

  20 September 2019 at 16:36
 • Reply lodi

  super leuke jas! Vrolijke kleur en heerlijk warm hij er uit. Fijn hoor.

  20 September 2019 at 14:52
 • Reply Daisy de Vos Burchart

  Wat een leuke jas! En wat staat hij je goed!

  Ik ga eigenlijk altijd voor een zwarte, zodat ik de jas overal bij kan dragen. Maar eigenlijk zou ik toch wat meer kleur moeten gaan toevoegen in mijn jassenstash 🙂
  Daisy de Vos Burchart´s last blog post ..Make-uplook voor nog geen €20?

  20 September 2019 at 14:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge