Follow:

Fashion friday : Zwart wit rokje

Dh
Rokje draag ik niet zo vaak omdat ik niet zo praktisch vind. Maar als er speciale dag probeer ik wel rok of jurkje te dragen. Vooral met koud weertje draag ik vaak jeans/broek. En bovendien lijkt mij lastig rokje aan als je gaat fietsen. Maar ik wil wel rokje/jurkje dragen. Vandaag show ik mijn nieuw rokje en ook gelijk nieuw jasje

Dh
Het was zonnig (heel eventjes) en gelukkig heb ik goed gelijk outfit foto`s gemaakt, voordat het weer somber werd. Het wind was wel een beetje hard maar juist leuk voor effect van mijn haar (bewegen haren, love it). Ik pakte snel jas die ik in de sale bij zara had besteld. Hij is wel een beetje groot (oversized voor mijn mini lichaam) maar ik zie voorbijkomen dat bij andere wel mooi staan. Bij mij vind ik niet zo want ik zie kleiner/korter worden 😉 Maar die jas vind ik erg leuk met groot steekzakjes voorkant. Hij is van wol maar voor in de winter is te koud. Voor mij is hij voor Lente en Herfst.

Dh
Op dit moment ben ik into sweater maar er maar een paar liggen in de kast o.a. deze sweater die ik ook in de sale heb gekocht bij Mango.

Dh
Ketting draag ik van Zen chrystal – artikel

Dh
Enkel laarzen wil ik nog een paar hebben en ben blij met deze enkel laarzen.

Dh
Ken je nog deze O`clock horloge?

Nu even tijd voor poseren 😉 ha..ha..
Dh
Dh
Dh
Dh

Wearing : Rok – Pull & Bear | Sweater – Mango | Jas – Zara | Panty – V&D | ShoesSevenbien.nl | HorlogeO`clock | Ketting – Zen crystal | Zonnebril – Firmoo

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like